Keeperskleding

Wij leveren online een totaal assortiment keeperskleding voor de moderne keeper. Deze keeperskleding online is onderverdeeld in onder andere keeperskleding ets, keepershirts, keepersbroeken, keepershandschoenen en keepersaccessoires. Merken die wij online voeren voor doelmannen zijn onder andere Cawila, Èrima, Macron, Joma, Sells, Masita en Uhlsport keeperskleding.

Gerenommeerde en minder bekende merken, maar stuk voor stuk merken die er kwalitatief uitspringen en producten leveren met een lange levensduur. Voor het online bestellen van keeperskleding en alle andere keepersartikelen kunt u uitstekend terecht bij Jeni Sport. Al deze online te bestellen keeperskleding is ook te bedrukken met reclame, logo's en dergelijke!

Edwin van der Sar keepte het liefst in gele keeperskleding. Bij Manchester United heeft Van der Sar ook wel eens blauwe keeperskleding gedragen, maar hij werd er vaker in gepasseerd. Zit 'm dit in de uitstraling van een kleur op de tegenstander? Of is het meer dat je je lekker moet voelen in de kleding die je draagt en dan ook beter presteert?

 
Adidas Onore 14 Keepershirt
39,95
Vanaf: 31,96
(Inclusief BTW)
   
Adidas Tierro 13 Keepersbroek
39,95
Vanaf: 31,96
(Inclusief BTW)
   
Adidas Tierro 13 Keepershort
32,95
Vanaf: 26,36
(Inclusief BTW)
 
           
     
Cawila Keepersoverall
49,90 (Inclusief BTW)