Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Volleybalnetten

Volleyballen kan niet zonder netten. Want hoe maak je de scheiding tussen jullie veld en die van de tegenstander duidelijk genoeg? Bij Jeni Sport kun je terecht voor kwalitatief goede volleybalnetten en volleybalnetten benodigdheden. We vertellen je wat weetjes over volleybalnetten, de verschillen in volleybalnetten, extra’s die je bij een volleybalnet kunt kopen en we geven tips over welke andere sportaccessoires je nodig zou kunnen hebben op het volleybalveld.

In andere categorieën van onze online shop kunt u terecht voor doelen en doelaccessoires.

16,00
Vanaf 12,80
(Incl. BTW)
18,00
Vanaf 14,40
(Incl. BTW)
Beachvolleybalnet Professioneel
  • Besparing 10%
209,90 188,90
Vanaf 167,93
(Incl. BTW)
Beachvolleybalnet Recreatie
  • Besparing 10%
65,50 58,95
Vanaf 52,41
(Incl. BTW)
DVV-1 Volleybalnet Kevlar 9.5 Meter 309043
  • Besparing 18%
298,00 245,00 (Incl. BTW)
DVV-1 Volleybalnet staal 9.5 m 309044
  • Besparing 18%
298,00 245,00 (Incl. BTW)
Multifunctioneel Speelnet 3087-01
  • Besparing 8%
146,00 134,90
Vanaf 119,93
(Incl. BTW)
Volleybalnet 1.7 mm Polyethyleen
  • Besparing 10%
70,00 63,00 (Incl. BTW)

Ook beachvolleybal netten!

Volleybalnetten zijn voor indoor gebruik. Volleybal wordt namelijk in een zaal gespeeld. beachvolleybal is dan weer anders: op het strand natuurlijk en met maar twee spelers per team. En tegen strand moet een volleybalnet wel tegen kunnen: zand, het zout van de zee, wind, zon of in Nederland kennen we genoeg regen… Bij Jeni Sport bieden we beachvolleybalnetten voor professioneel gebruik en recreatief gebruik. De netten zijn stevig, hebben een afmeting van 850 x 100 cm en een maaswijdte van 100 bij 100 millimeter. Het draad varieert van 1,2 millimeter tot 1,8 millimeter diameter. Een pvc band rondom het net zorgt voor net dat beetje extra versteviging.

Extra’s voor bij het volleybal net kopen

Bij volleybalnetten horen verschillende extra’s. Zo zijn er houten stokken voor bij een volleybalnet voor extra stevigheid. Of je kiest voor stalen versteviging. Daarnaast moeten de netten vastgemaakt worden aan palen. En bestaan er volleybalnet antennes. Deze antennes en antennehouders. Deze verkopen we ook bij Jeni Sport. Antennes bij volleybalnetten mogen niet geraakt worden tijdens het volleybalspel. Deze volleybalnet antennes zijn eigenlijk twee verticale stokken die aan de zijkant van het volleybalnet geplaatst worden, precies boven de zijlijn. Zo kan de scheidsrechter nog beter in de gaten houden of alles wel naar behoren verloopt.

Wat zijn de afmetingen van een volleybalnet?

Volleybalnetten zijn er in veel verschillende formaten. Voor recreatieve spelers maakt het niet heel veel uit hoe groot een volleybalnet nu is. Als er maar een goed potje volleybal gespeeld kan worden. Wel moet iedereen genoeg ruimte hebben om te kunnen spelen. Volleybalnetten die bij verenigingen en door professionele spelers gebruikt worden, moeten wel aan bepaalde eisen voldoen. Sinds dit jaar is er een nieuwe regel van toepassing: een volleybalnet mag niet langer voorzien zijn van een staaf in de zijkant van het net. Of dat nu hout of staal of glasfiber is. Daarnaast zijn er uiteraard eisen rondom de afmetingen van een volleybalnet.

  • Maaswijdte van 100x100 mm. De maaswijdte is een naam voor het aantal gaten in een net per m² en geeft de afstand tussen de draden in mm aan.
  • Afmeting net: 9,50x1 m.


Andere accessoires op het volleybal veld

Een bal speciaal voor volleybal en een volleybalnet kunnen dus niet ontbreken voor een goede pot volleybal. Maar wat nog meer niet? Denk aan een bidon om tijdens de training of de wedstrijd gehydrateerd te blijven. Een sporttas om alle kleding, sokken en schoenen mee te slepen. Kniebeschermers, volleybalkleding uiteraard. En voor de coaches zijn er verschillende coachmappen en om overzicht te bieden is een scorebord ook niet te missen. Kijk snel in onze webshop voor alle volleybal musthaves!