Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Dug-Outs

Dugouts voor voetbalvelden nodig? Dan bent u bij Jeni Sport aan het juiste adres. Wij hebben verschillende varianten voetbal dugouts, ook zijn deze geschikt voor andere sportvelden zoals voor hockey. De dugouts hebben we in diverse prijsklasses, ook voor de clubs met lagere budgetten zitten er dugouts tussen.

De voetbal dugouts zijn bestand tegen alle weertypen vanwege de robuuste materialen die zijn gebruikt bij de productie van deze dugouts. Ook voor onze dugouts geldt dat deze verkrijgbaar zijn in diverse afmetingen, modellen en kleuren. Het aantal zitplaatsen in een dugout kan ook verschillen, let daar goed op. Informeer bij ons vrijblijvend naar alle mogelijkheden als u er niet uit komt, wij helpen graag met de keuze voor de juiste voetbal dugout.

ALLES VOOR ROND EN OP HET VELD

Naast diverse soorten dug-outs leveren wij ook allerei andere materialen voor op en rond het veld zoals kalkwagens en spuitmarkeerwagens voor de belijning van sportvelden. Ook voor doelnetten, cornervlaggen, voetbaldoelen en andere veldmaterialen kunt u bij ons terecht.