Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Dug-Outs

Of je nou op het voetbalveld, hockeyveld of korfbalveld te vinden bent, Jeni Sport heeft een passende dug-out voor jouw club die je helemaal kunt samenstellen naar de wens van jouw club. Onze dug-outs zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, modellen en kleuren en ook met elk budget kan je bij ons terecht. Zo leveren wij een dug-out die precies bij jouw sportclub past.

Wat is een dug-out?

Als je een reservespeler bent, een coach of hoort bij de medische staf, dan is het fijn om overdekt en beschut te staan langs de zijlijn van het veld. Een dug-out biedt je deze mogelijkheid. Onze dug-outs zijn bestand tegen alle weertypen, dus of het nou sneeuwt of regent, jij staat droog. Vroeger was de dug-out niet meer dan een paar stoeltjes langs de kant van de lijn, maar eind jaren vijftig ontstonden de bakstenen dug-outs, die je soms nog wel eens rond voetbalvelden ziet staan. Deze dug-outs zijn gemaakt in de tweede wereldoorlog en werden gebruikt als uitkijkpost. Gelukkig hebben ze vandaag de dag een hele andere werking!

Dug-outs langs het voetbalveld

Voor voetbalclubs bieden we verschillende dug-outs aan in verschillende soorten afmetingen, modellen en kleuren. Speciaal om de trainer, wisselspeler en andere mensen een comfortabele plek te bieden. Onze dug-outs zijn volledig voorzien van een gelast aluminium frame, waardoor hij je in regen en wind een fijne plek biedt om naar de wedstrijd of training te kijken.

Dug-outs langs het hockeyveld

Dug-outs kunnen natuurlijk ook niet ontbreken op het hockeyveld. Dus ook voor hockeyvelden hebben we dug-outs in ons assortiment. De dug-outs bestaan uit onbreekbaar transparant acrylglas en bestaan volledig uit één geheel.

Dug-outs langs het korfbalveld

Op zoek naar een dug-out voor het korfbalveld? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. De korfbal dug-out is een stevig, zeer robuuste dug-out en is fraai ontworpen. Hij is geschikt voor ieder korfbalveld.

Schuin, recht of gebogen: dug-out afmetingen en soorten

Al onze dug-outs zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Ook verschillen de dug-outs in prijzen, zodat elke club met wat voor een budget dan ook, bij ons terecht kan. Wij willen namelijk iedereen zo goed mogelijk helpen. We snappen dat het soms behoorlijk lastig is om het juiste voor je club te kopen, daarom willen we je helpen! Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden als u er niet uit komt, we helpen je graag met de keuze voor de juiste dug-out.

Dug-out kopen voor jouw club?

De dug-outs in onze webshop zijn volledig samen te stellen naar de wens van de club. Daardoor durven wij te zeggen dat we voor elke club de juiste dug-out hebben. Naast diverse soorten dug-outs, leveren we ook andere materialen voor op en rond het veld, zoals kalkwagens en spuitmarkeerwagens voor de belijning van sportvelden. Ben je op zoek naar doelnetten, cornervlaggen, voetbaldoelen of andere veldmaterialen? Dan zit je bij ons goed! Bij het sporten hoort natuurlijk ook geschikte kleding.