Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

(Sport)kleding Bedrukken

Sportkleding bedrukken

Op zoek naar een adres om sportkleding te bedrukken? Het bedrukken van sportkleding kan zijn een logo, een rugnummer, een naam of je eigen ontwerp. Je kunt voetbalshirts bedrukken, polo’s maar ook hardloopkleding en sportbroeken. Bij Jeni Sport weet je zeker dat je goedkoop sportkleding kunt laten bedrukken voor een hele goede kwaliteit! Kleding bedrukken is trouwens ook erg leuk als geschenk! Wat we allemaal bedrukken, hoe we te werk gaan en wat we allemaal voor je kunnen doen, lees je hieronder verder. Onderstaand zijn ook enkele voorbeelden van mogelijke bedrukkingen te zien die wij kunnen uitvoeren op sportkleding. Dit is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden om (sport)kleding te bedrukken en bijzonder geschikt voor aantallen tot ca. 10 stuks.

Welke soorten kleding bedrukt Jenisport?

Kleding bedrukken is nog altijd in trek. Het is namelijk wel zo leuk om kenbaar te maken dat jullie één team zijn, die horen bij de club of vereniging waar jullie sporten. Of om als vriendengroep herkenbaar te zijn. We bedrukken allerlei kleding. Van longsleaves tot hesjes, polo’s en shirts. Naast t-shirts, bedrukt Jeni Sport (sport)broeken en zelfs sporttassen. Daarnaast maken we geen onderscheid in kinder sportkleding en sportkleding voor volwassenen: alles kan professioneel bedrukt worden. In overleg is heel veel mogelijk! Heb je namelijk eigen sportkleding die je wilt laten drukken door ons en weet je niet zeker of het de juiste stof is of dat het kledingstuk bedrukt kan worden? Neem gerust contact met ons op voor al je vragen.

 

Goedkoop t-shirt bedrukken

Jeni Sport heeft ontzettend veel t-shirts, sportshirts, sportbroeken en sportjacks in het assortiment voor een betaalbare prijs. Daarnaast hebben we een betaalbaar basic kleding programma voor t-shirts, poloshirts, sweaters en longsleeves. Uitstekend inzetbaar voor promotionele doeleinden of sportactiviteiten. De basic kleding collectie kun je hier bekijken. Eigen sportkleding laten bedrukken? Ook dat is mogelijk bij ons. Stuur je kledingstuk naar ons op en wij bedrukken het met dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid als dat je kleding uit onze webshop zou laten bedrukken.

 

Drukwerk bij Jeni Sport: Zeefdruk en flexi transfers

Hoe we te werk gaan met het bedrukken van sportkleding? Een van de methodes die we gebruiken heet zeefdruk. Zeefdruk is een techniek waarbij we de stof over een plaat heen spannen en vervolgens het logo, de naam of het nummer met inkt laten doordrukken. Dankzij deze techniek heb je een goede kwaliteit en goed dekkende inkt, zodat je het ontwerp ook op donkere stoffen goed kunt zien. Daarnaast werken wij o.a. met flexi transfers, flock transfers, nylon transfers, plotter flock transfers, plotter flex transfers en sublimatie. Het bedrukken van je (sport)kleding is bij ons in goede handen.

 

Drukwerk als relatiegeschenken

Hoe leuk is het als sportief bedrijf of voor een sportief bedrijf sportkleding te laten drukken met je eigen logo. Relatiegeschenken met logo zullen altijd een voordeel voor je bedrijf zijn: als de relaties het geschenk dragen tijdens het hardlopen, wielrennen, voetballen, handballen, trainingen, wedstrijden en noem maar op: je wordt gezien! Stuur een eigen ontwerp in en laat je eigen ontwerp bedrukken!

 

Grotere aantallen sportshirts bedrukken vanaf circa 10 stuks 

Voor grotere aantallen bedrukkingen van kleding, bedrukkingen in meerdere kleuren of PMS kleuren maken wij graag een offerte op maat. Je kan je aanvraag via de offerte button versturen.

Wij bedrukken sportkleding, sporttassen en andere artikelen met diverse reclame-uitingen, clublogo’s, spelersnamen, sponsornamen, geborduurde badges, verenigingsnamen, sponsorblokken, nummers, initialen en meer.