Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Betalen

Betalingsinformatie

In onze webshop kun je gebruik maken van de volgende betaalmogelijkheden:

1. iDEAL

Met iDeal kun je op een vertrouwde, veilige en eenvoudige manier online aankopen afrekenen. Je rekent af via een beveiligde Internet betaalomgeving. Onder meer de volgende banken werken met iDeal: ABN Amro Bank, Fortis, SNS Bank, Postbank en Rabobank. Wanneer je bij stap 3 in het bestelproces bent gearriveerd, klik je op de iDEAL-betaalknop en selecteert je de desbetreffende bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank, waar de betaalopdracht al is klaargezet. Na het invullen van een aantal gegevens kun je het bedrag overmaken. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en Jeni Sport krijgt een seintje dat de bestelling is betaald. Vervolgens gaan we, afhankelijk van onze voorraden, over tot verzending van de bestelling.

2. Losse overschrijving

Wanneer om de een of andere reden de betaling via bovenstaande methoden niet lukt, kun je altijd nog het bedrag overmaken met een reguliere overschrijving. Vermeld dan wel je ordernummer! Ben je je ordernummer kwijt, dan kun je dit terugvinden als je bent ingelogd op je account, onder 'bestellingen". Ook ontvang je een e-mailbevestiging waarin alle gegevens van de door jou geplaatste order zijn opgenomen.

3. Achteraf betalen via AfterPay

AfterPay voert voor www.jenisport.nl het volledige achteraf betaalproces voor particulieren uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) achter af te betalen. Belgische klanten kunnen bij www.jenisport.nl betalen met een digitale acceptgiro van After Pay tot een bedrag van € 200,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kunt je betalen tot een bedrag van € 400,00.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met een acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar het consumentendeel van de AfterPay website.

4. PayPal

Je betaalt je bestelling via Pay-Pal. Let op Pay Pal betalingen duren in het algemeen langer. Je bestelling gaat pas weg wanneer de betaling bevestigd is.

5. Op rekening (Verenigingen, scholen en bedrijven)

Deze betaalmethode is enkel voor bedrijven, scholen, instellingen en verenigingen. Vermeld duidelijk je gegevens zoals e-mail en telefoonnummer. Alle ingevulde gegevens worden door ons op diverse manieren getoetst. Bestellingen van particulieren die via deze weg bestellen worden niet in behandeling genomen. Particuliere bestellingen kunnen via After Pay geplaatst worden. Als dit om welke reden dan ook niet lukt kun je altijd contact met ons opnemen.

6. Betalen in termijnen (Particulieren en Bedrijven)

Met Capayable-Gespreid betalen heb je de mogelijkheid om je bestelling in 3 gelijke termijnen te betalen zonder rente, BKR registratie of een leningsovereenkomst. Met Gespreid betalen wordt de eerste termijn direct betaald. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen gefactureerd door Capayable. De minimale ordergrootte is € 100.00.