Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Buitenspelletjes

Buitenspelletjes doet je misschien denken aan verstoppetje, knikkeren of zandkastelen bouwen. Maar er bestaan veel meer buitenspelletjes. Buitenspelletjes zijn er voor volwassenen, kinderen en complete kinderfeestjes. Jeni Sport heeft alle benodigdheden voor bijvoorbeeld werpspellen, balspellen of levende bordspellen.

Lekker buiten spelen voor volwassenen

Volwassenen kunnen ook buitenspelen! Denk maar aan de vele mensen die in Frankrijk Jeu de Boule (Petanque) spelen. In Nederland zijn er ook verschillende clubs, waar je je bij kunt aansluiten voor een potje Jeu de Boule. En Jeni Sport heeft de ballensets en alle andere benodigdheden! Of leuk tijdens een familiefeest om bijvoorbeeld Croquet te spelen. Croquet is een balspel, ook uit het mooie Frankrijk. Met een houten hamer, slaat de speler met zo min mogelijk slagen door alle bogen op het grote veld de gekleurde bal naar een paaltje centraal op het veld. Of ga met je vriendengroep voor een potje badminton op het strand, op de camping, in de achtertuin of wanneer jullie er zin in hebben. Je vindt het allemaal in de webshop van Jeni Sport, laat je inspireren en heb lol in de frisse lucht!

Werpspellen: voor zowel kinderen als volwassenen

Voor kinderen en volwassenen leuk! Een toffe bezigheid voor in de tuin, op de camping of op een grasveld in de buurt, werpspellen zijn leuk voor iedereen op elk moment. Voorbeelden van werpspellen zijn:

  • Tournament of Knight

Het spel Tournament of Knight is een werpspel waarin de prinses gevangen moet worden door het gooien van ballen. Er zijn twee teams van 6 man. De teams hebben 2 zwarte ridders of 2 rode ridders en beide teams hebben een prinses. Er wordt gespeeld met 3 rode ballen en 3 zwarte ballen. Het territorium wordt afgebakend in een driehoek met vlaggen en elastische banden. Doel: eerst langs de ridders heen om uiteindelijk de prinses om te gooien.

  • Number Kubb

Een Zweeds spel van oorsprong, geschikt voor in de open lucht op een vlak speelveld: Number Kubb. Het spel gaat met pionnen en een werpstok. De pionnen staan ongeveer 3 meter van elkaar en iedereen mag om de beurt gooien. Een pion omgegooid? Gescoord! Per pion noteer je de score. Bij meer pionnen in één worp, krijg je een punt per pion. De omgevallen pion moet overeind gezet worden op de plek waar ze zijn omgevallen, zodat de pionnen steeds meer uit elkaar komen te staan. Lastig! Probeer 50 punten te scoren.

  • Ring Toss

Ring Toss is een traditioneel spel dat bestaat uit een standaard met meerdere pinnen en meerdere ringen. Het doel is om zoveel mogelijk ringen op jouw pin te gooien. You go!

Weg met de iPad: Buitenspelletjes voor kinderen   

Kinderen zitten tegenwoordig wat meer binnen dan de kinderen van twintig jaar geleden. Om ze te stimuleren om lekker naar buiten te gaan en aan genoeg beweging te komen op een leuke manier, biedt Jeni Sport de leukste buitenspelletjes voor kinderen! Samen met andere kinderen, papa, mama of opa en oma vermaken jullie je opperbest. Want bovenstaande spellen, zijn leuk voor kinderen en volwassenen. Nog geen idee wat je met het kinderfeestje moet organiseren? Bekijk dan de buitenspellen bij Jeni Sport. Wedden dat alle kinderen plezier hebben tijdens het kinderfeestje? Oh en een mooie bijkomstigheid: vangspellen en werpspellen zijn naast leuk, ook goed voor de ontwikkeling van een goede hand-oog coördinatie van een kind. Bekijk snel alle buitenspellen bij Jeni Sport!

13,95
Vanaf 11,16
(Incl. BTW)
29,95
Vanaf 23,96
(Incl. BTW)
25,95
Vanaf 20,76
(Incl. BTW)
Badmintonset Tournament
  • Besparing 10%
90,00 81,00
Vanaf 72,01
(Incl. BTW)
10,00
Vanaf 8,00
(Incl. BTW)
19,95
Vanaf 15,96
(Incl. BTW)
7,00
Vanaf 5,60
(Incl. BTW)
  • Besparing 10%
39,99 35,99
Vanaf 32,00
(Incl. BTW)
22,95
Vanaf 18,36
(Incl. BTW)
6,99
Vanaf 5,59
(Incl. BTW)
9,99
Vanaf 7,99
(Incl. BTW)