Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Adidas Coachjassen

De coachjassen van Adidas zijn geschikt voor alle weersomstandigheden. De jassen zijn stevig, gemaakt van ademende stoffen en functioneel. Coaches kunnen zich vrij bewegen en blijven warm. Topkwaliteit van Duitse bodem. Wie de jassen wil personaliseren met een logo, nummer of tekst kan ook bij Jenisport terecht. We bedrukken Adidas kleding met onze eigen apparatuur. Bij afname van grotere aantallen geven we aantrekkelijke kwantumkorting tot 30%. Naast coachjassen leveren we ook Adidas voetbalkleding en Adidas trainingspakken.

EEN ADIDAS COACHJAS IS NIET ALLEEN VOOR IN DE WINTER!

Adidas coachjassen, ook wel bekend als Adidas Stadium Jackets, komen niet alleen op koude winterdagen van pas, maar ook als het stormt, regent of hagelt. Coaches die langdurig langs de lijn staan van een sportveld of die onderweg zijn naar een sportschool of –hal, blijven met deze coachjassen droog, warm en beschermd. Op een andere manier dan bij bijvoorbeeld regenjassen of windjacks. De meeste jassen uit onze Adidas-collectie zijn gevoerd met fleecestof en gewatteerd. Topkwaliteit van Duitse bodem, de jassen zijn duurzaam en efficiënt. Uitermate geschikt om over een trainingspak te dragen. De coachjassen zijn in eerste instantie speciaal ontworpen voor de winter, maar hebben hun functie ook bewezen op alle andere ongure dagen van het jaar.

Passende outfit
Teams en clubs die graag een bij elkaar passende Adidas-outfit dragen, kunnen bij Jenisport kleding uit dezelfde teamlijn bestellen. Zo leveren we coachjassen die qua ontwerp passen bij Adidas trainingspakken of -sweaters. Alles in dezelfde kleur en look. Bij elkaar passende tenues stralen een sterk teamgevoel uit én zien er stijlvol uit.

Ruime keuze
Bij Jenisport kun je online winter- en coachjassen van verschillende fabrikanten bestellen. Elk merk noemt het product anders: winterjas, stadionjas, coachjas. Bij Jenisport scharen we deze jassen onder één categorie: coachjassen. We leveren naast Adidas coachjassen ook coachjassen van de merken Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Keuze genoeg!