Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Adidas Indoorkleding

Op onze webshop vind je diverse Adidas indoorkledingstukken voor, zoals de naam al doet vermoeden, binnensporten. We leveren verschillende Adidas-collecties en –lijnen. Ideaal voor sporten als handbal, volleybal, korfbal en zaalvoetbal. De kleding van deze Adidas-lijnen zijn uitermate comfortabel tijdens het sporten. Gemaakt van soepele en ademende stoffen met een vochtregulerende werking. Bestand tegen een flinke portie beweging.

We beschikken over eigen drukapparatuur en kunnen daarom logo’s, teksten en nummers op de kledingstukken drukken. Voor een stijlvol geheel binnen het team.

Bij afname van grotere aantallen Adidas-producten geven we aantrekkelijke kwantumkortingen tot maar liefst 30%. 

BINNEN SPORTEN IN COMFORTABELE KLEDING
Wie regelmatig binnen sport, heeft behoefte aan functionele kwaliteitskleding die lekker zit. De Adidas indoorkleding is comfortabel, luchtig en stevig. Met ademende, vochtregulerende en zachte stoffen en met stevige naden en stiksels. Voorzien van Adidas-strepen en/of het Adidas-logo en beschikbaar in verschillende kleuren. Geschikt om langdurig en intensief mee te bewegen. Uitstekend voor sporten als handbal, volleybal, korfbal en zaalvoetbal.

Passende outfit
Bij Jenisport kunnen teams bij elkaar passende tenues bestellen. Bovenstaande Adidas indoorkleding kan goed gecombineerd worden met andere Adidas-lijnen. Zo leveren we naast deze indoorkleding ook trainingspakken en jassen die samen een geheel vormen. Alles in dezelfde look en kleur. Desgewenst drukt Jenisport het club- of teamlogo, tekst of nummers op de kleding. Bij elkaar passende en comfortabele outfits versterken het groepsgevoel binnen een team. Én iedereen ziet er stijlvol en sportief uit.

Ruime keuze
Jenisport levert niet alleen indoor sportkleding van kwaliteitsmerk Adidas, maar ook indoorkleding van de merken Jako, Erima, Uhlsport en Puma. U heeft de Adidas indoor kleding bekeken, maar u bent ook wel nieuwsgierig naar wat de andere merken voor collecties in petto hebben? Neem gerust een kijkje. Jenisport beschikt over een ruim assortiment indoorkleding. Keuze genoeg!