Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Adidas Keepersbroeken

Staan, vallen, rennen, blokkeren, liggen, bukken, zitten en kruipen. Keepers bewegen intensief en daar moeten broeken tegen kunnen. De Adidas keepersbroeken uit de keepersbroeken series, zijn gemaakt van 100% polyester en kunnen daarom tegen een stootje. Keepers kunnen kiezen uit korte en lange Adidas keepersbroeken.

Met onze eigen drukapparatuur kunnen we daarnaast logo’s, motto’s, teksten, symbolen en/of nummers op de keepersbroeken drukken. Voor een herkenbaar team. 

Pssst... bij afname van grotere aantallen geven we aantrekkelijke kortingen tot maar liefst 30%.

KEEPERSBROEKEN MET EEN DOEL
Een keeper kan bij het tegenhouden van de bal behoorlijke schuivers maken, maar ook indrukwekkende sprongen en acrobatische moves. Het moge duidelijk zijn. Een keepersbroek moet tegen een stootje kunnen en moet bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De Adidas keepersbroeken uit de Tierro-lijn zijn gemaakt van 100% polyester en bewerkt met stevige stiksels en naden. De Climalite stof valt soepel en licht en verhoogt de afvoer van transpiratie. De keepersbroeken van Adidas zijn buitengewoon comfortabel. De zijkant van de broekspijpen zijn voorzien van de welbekende Adidasstrepen.

Passende oufit
Desgewenst kunnen we met onze drukapparatuur symbolen, logo’s, nummers of tekst op de kleding drukken. Handig voor binnen het team of om sportclubs herkenbaar te maken. Met de kleding van Jenisport kunnen teams nog meer bij elkaar passen door kledingstukken te bestellen uit dezelfde series. Jenisport bevat een grote collectie Adidas-lijnen. Kies bij de keepersbroeken een bijpassend t-shirt, trainingsjasje, sokken of schoenen. Met bij elkaar passende outfits zien teams er naast herkenbaar, ook stijlvol uit!

Ruime keuze
Jenisport levert niet alleen kledingstukken van Adidas, maar ook van de kwaliteitsmerken Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Benieuwd naar alle diverse mogelijkheden? Snuffel gerust even rond op onze webshop.