Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Adidas Keeperskleding

Jenisport biedt losse Adidas keeperkledingstukken, maar ook complete sets inclusief keepersshirtskeepersbroeken en sportkousen. Of stel zelf uw Adidas keeperskledingset hier samen. De kleding is beschikbaar in verschillende kleurcombinaties. Adidas staat bekend om de kwaliteit van de stoffen. Mede dankzij ClimaCool, die ervoor zorgt dat de stof ademt en dat vocht en warmte gereguleerd worden. 

Bestelt u meerdere artikelen (mogen ook dezelfde artikelen zijn)? Dan geven wij kwantumkorting op deze Adidas keeperskleding.

VOOR DOELMANNEN MET EEN DOEL
Doelmannen hebben een belangrijk doel voor ogen: de bal mag er niet langs! Om keepers te ondersteunen en om ze goed voor te bereiden op een mooie pot voetbal, heeft Jenisport verschillende Adidas keeperkledingstukken in petto. Keeperskleding moet comfortabel zijn. Het moet lekker zitten, maar ook bestand zijn tegen transpiratie, verschillende weersomstandigheden en fraaie duiken en sprongen. De Adidas keepersshirts, keepersbroeken en sportkousen staan bekend om hun duurzame, flexibele en lichtgewicht stoffen. En om de slimfit-pasvorm waardoor de kleding perfect aansluit. De stoffen van Adidas zijn van een uitstekende kwaliteit en reguleren vocht en warmte perfect dankzij het ClimaCool-systeem. De keeperskleding van Adidas kan tegen een stootje en is eenvoudig te reinigen.

Bij elkaar passende outfit
En voor wie graag duidelijk maakt bij welke club of vereniging hij/zij zit, kan Jenisport de kledingstukken bedrukken met logo’s, nummers en teksten. Dat doen we aan de hand van onze eigen drukapparatuur. Met bovenstaande keepersets zien de doelmannen er gelijk sportief en stijlvol uit. Een geheel, met bij elkaar passende kledingstukken. Natuurlijk kan iedereen zijn eigen set samenstellen. Met zijn/haar favoriete kleuren en ontwerpen.

Ruime keuze
Op de website van Jenisport staan niet alleen keepersshirts, keepersbroeken en sportkousen van Adidas, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Bekijk gerust ons ruime aanbod aan sportshirts, -broeken, -jassen, -kousen, -schoenen en –attributen. Keuze genoeg!