Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Adidas Presentatiepakken Dames

Mooie en lichtgewicht Adidas presentatiepakken voor dames. Deze damespresentatiepakken hebben veel ruimte voor het bedrukken van bijna elke gewenste tekst, logo, clubnaam etc. Door de gebruikte materialen zijn deze Adidas  presentatiepakken licht van gewicht en voeren eventueel transpiratievocht goed af. Wij geven kwantumkorting tot 30% bij afname van grotere aantallen!

PRESENTATIEPAKKEN SPECIAAL VOOR DAMES
Deze presentatiepakken van het gerenommeerde merk Adidas zijn speciaal ontworpen voor vrouwen. De slimfit-pasvorm sluit perfect om het lichaam aan en zit uitermate comfortabel. De presentatiepakken zijn voorzien van lichtgewicht stoffen en ademen uitstekend. De kleding is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties. De presentatiepakken zijn te verkrijgen voor de individuele sporten en voor clubs en verenigingen. Nu met staffelkorting tot wel 30%!

Eigen logo bedrukken
Er bestaan diverse mogelijkheden om de damespresentatiepakken te bedrukken. Zo is het mogelijk om sponsorreclame, spelersnamen, initialen, rug- en broeknummers en clublogo’s te bedrukken op de presentatiepakken. Dat doen wij met onze eigen drukapparatuur. Bedrukken gebeurt zodoende in eigen beheer daarom is kwaliteit gegarandeerd.

Keuze genoeg
Op onze webshop staan presentatiepakken en andere kledingstukken van Adidas, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Neem gerust een kijkje en kies uw favoriete kledingstukken. De verschillende kledingstukken zijn ook verkrijgbaar met hetzelfde ontwerp en met bijpassende kleuren. Zodat uw outfit mooi bij elkaar past.