Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Adidas Presentatiepakken Heren

Mooie en lichtgewicht Adidas herenpresentatiepakken. Deze herenpresentatiepakken hebben genoeg ruimte voor het bedrukken van bijna elke gewenste tekst, logo, clubnaam etc. Door de gebruikte materialen zijn deze Adidas presentatiepakken voor heren licht van gewicht en voeren het transpiratievocht goed af. Verder geven wij op deze presentatiepakken kwantumkorting tot maar liefst 30%.

HEREN IN PAK
De tweedelige Adidas presentatiepakken voor heren zijn uitermate functioneel. De kleding is voorzien van Mesh-lining voor optimale luchtcirculatie. Vocht en warmte worden daardoor eenvoudig gereguleerd. De slimfit-pasvorm zorgt ervoor dat de kleding mooi aansluit op het lichaam van de man. De pakken zijn daarnaast comfortabel en licht van gewicht. De presentatiepakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties.

Eigen ontwerp
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij de presentatiepakken bedrukken met de gewenste logo’s, symbolen, rugnummers, teksten en/of motto’s. Handig voor binnen een team bijvoorbeeld, of om de club of sportvereniging herkenbaar te maken. Of gewoon omdat een presentatiepak er persoonlijker en unieker van wordt. Voor een compleet geheel staan er op onze webshop ook andere Adidas sportkledingstukken, zoals shirts en sportkousen.

Keuze genoeg
Op onze webshop staan presentatiepakken en andere kledingstukken van Adidas, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Cawila, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Neem gerust een kijkje en kies uw favoriete exemplaar.