Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Adidas Presentatiepakken

Deze Adidas presentatiepakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren (en maten). De presentatiepakken hebben veel ruimte voor het bedrukken van bijna elke gewenste tekst, logo, clubnaam of andere afbeeldingen en/of teksten. Door de gebruikte materialen zijn deze Adidas  presentatiepakken licht van gewicht en voeren eventueel transpiratievocht goed af. 

Wij geven kwantumkorting tot 30% bij afname van grotere aantallen!

EEN MOOI GEHEEL
Deze tweedelige presentatiepakken van Adidas zijn uitermate functioneel. De kleding is voorzien van Mesh-lining voor optimale luchtcirculatie. Vocht en warmte worden daardoor eenvoudig gereguleerd. De slimfit-pasvorm zorgt ervoor dat de kleding mooi aansluit op het lichaam. De pakken zijn daarnaast comfortabel en licht van gewicht. De presentatiepakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties. 

Eigen ontwerp
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij de presentatiepakken bedrukken met de gewenste logo’s, symbolen, teksten of motto’s. Handig voor binnen een team bijvoorbeeld, of om de club of sportvereniging herkenbaar te maken. Of gewoon omdat een presentatiepak er persoonlijker en unieker van wordt. Voor een compleet geheel staan er op onze webshop ook andere Adidas sportkledingstukken, zoals shirts en sportkousen.  

Keuze genoeg
Op onze webshop staan presentatiepakken en andere kledingstukken van Adidas, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Cawila, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Neem gerust een kijkje en kies uw favoriete exemplaar.