Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Adidas Regenjassen

Ruime keuze uit waterafstotenden Adidas regenjassen (en windbreakers). Een aantal regenjassen heeft ook een capuchon. Alle regenjassen zijn gemaakt van lichtgewicht materialen. Ook is het mogelijk deze Adidas regenjassen te bedrukken! Bij afname van grote aantallen geven wij kwantumkorting tot 30%.

HET REGENT, HET REGENT...
De regenjassen van Adidas zijn niet alleen waterafstotend, maar ook voorzien van een meshvoering die de luchtcirculatie bevordert. Een ademende jas die vocht en warmte reguleert. De jas is geschikt voor de meest ruige weersomstandigheden. Storm, heftige regenval en hagelbuien: geen probleem. Met een van deze Adidas regenjassen blijft je warm en droog. De jassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn goed te combineren met andere Adidas kledingstukken uit onze collecties. 

Jassen bedrukken
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij de Adidas regenjassen bedrukken met de gewenste logo’s, symbolen, teksten en/of motto’s. Handig voor binnen een team bijvoorbeeld, of om de club of sportvereniging herkenbaar te maken. Of gewoon omdat een regenjas er persoonlijker en unieker van wordt. 

Ruime keuze
Op onze webshop staan regenjassen en andere kledingstukken van kwaliteitsmerk Adidas, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Neem gerust een kijkje en kies uw favoriete kleding uit het ruime aanbod aan sportshirts, -broeken, -kousen, -schoenen en –attributen. Keuze genoeg!