Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Adidas Scheidsrechter

Compleet assortiment Adidas kleding voor de scheidsrechter; broeken, shirts, sokken en complete scheidsrechter sets. Op deze Adidas scheidsrechter kleding geven we kwantumkorting tot 30%. Ook bedrukken wij kledingstukken met onze eigen drukapparatuur. Zo kunt u bijvoorbeeld allerlei soorten logo's, nummers en teksten laten drukken. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

DE HAVIK OP HET VELD
Scheidsrechters houden alles goed in de gaten. Daarom rennen ze voortdurend over het veld en staan ze als haviken langs de lijn. Het is belangrijk dat scheidsrechter kleding comfortabel en flexibel zit. De scheidsrechter kleding op onze webshop is daarom voorzien van Climacool voor optimaal vochttransport en uitstekende luchtcirculatie. Ademende kledingstukken die bestand zijn tegen een stootje. Verkrijgbaar in diverse kleuren en goed te combineren met andere Adidas kledingstukken uit onze collecties.

Scheidsrechter kleding bedrukken 
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij de scheidsrechter kleding bedrukken met de gewenste logo’s, symbolen, teksten, rugnummers en/of motto’s. De scheidsrechter moet natuurlijk herkenbaar zijn. Het bedrukken van kleding kan de positie van de scheidsrechter net iets meer versterken. 

Keuze genoeg
Op onze webshop staan scheidsrechter kleding en andere kledingstukken van Adidas, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Neem gerust een kijkje en kies uw favoriete kleding uit het ruime aanbod aan sportshirts, -broeken, -jassen, -kousen, -schoenen en –attributen. Keuze genoeg!