Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Adidas Scheidsrechterskleding

Scheidsrechterskleding is er in vele soorten en maten verkrijgbaar, wij leveren onder andere de Adidas scheidsrechterskleding. U bestelt hier de losse broeken, shirts en sokken direct online, maar kunt ook (met korting) een complete Adidas scheidsrechterskleding set aanschaffen! Naast kleding hebben wij een uitgebreid assortiment aan scheidsrechtersaccessoires.

DE HAVIK OP HET VELD
Scheidsrechters houden alles goed in de gaten. Daarom rennen ze voortdurend over het veld en staan ze als haviken langs de lijn. Het is belangrijk dat scheidsrechter kleding comfortabel en flexibel zit. De scheidsrechter kleding op onze webshop is daarom voorzien van Climacool voor optimaal vochttransport en uitstekende luchtcirculatie. Ademende kledingstukken die bestand zijn tegen een stootje. Verkrijgbaar in diverse kleuren en goed te combineren met andere Adidas kledingstukken uit onze collecties.

Scheidsrechter kleding bedrukken 
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij de scheidsrechter kleding bedrukken met de gewenste logo’s, symbolen, teksten, rugnummers en/of motto’s. De scheidsrechter moet natuurlijk herkenbaar zijn. Het bedrukken van kleding kan de positie van de scheidsrechter net iets meer versterken.

Keuze genoeg
Op onze webshop staat scheidsrechter kleding en andere kledingstukken van Adidas, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Neem gerust een kijkje en kies uw favoriete kleding uit het ruime aanbod aan sportshirts, -broeken, -jassen, -kousen, -schoenen en –attributen. Keuze genoeg!