Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Adidas Sportbroeken

Deze Adidas sportbroeken zijn geschikt voor sporten als voetbal, tennis en hardlopen. Hieronder ziet u de korte sportbroeken van Adidas. Verkrijgbaar in diverse kleuren die opvallen of juist niet: voor iedereen wat wils. Gegarandeerd goede Adidas-kwaliteit!

Bij afname van meerdere sportbroeken geven wij staffelkorting. Dat kan zo oplopen tot maar liefst 30%! Daarnaast kunnen we alle mogelijke bedrukkingen op deze Adidas sportbroeken bedrukken.

ADIDAS VOOR BENEN
Adidas legt de nadruk op kwaliteit. De sportbroeken van Adidas zijn daarom comfortabel, stevig en luchtig. Wie veel sport weet dat bewegingsvrijheid een van de belangrijkste eisen van sportkleding is. De Adidas sportbroeken zijn gemaakt van speciaal Clymacool materiaal waardoor warmte en vocht optimaal worden gereguleerd. De broeken hebben daarnaast een perfecte pasvorm en sluiten goed om uw benen aan. De broeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties voor mannen, vrouwen en kinderen. 

Sportbroeken bedrukken
We beschikken over eigen drukapparatuur en kunnen daarom eenvoudig de gewenste logo's, symbolen, nummers en/of motto's drukken op de kleding. Dat maakt een team, club of organisatie herkenbaar en uniek. De broeken zijn overigens uitstekend te combineren met andere Adidas sportkledingstukken, zoals shirts, jassen en sportkousen. 

Ruime keuze
Op onze webshop staan sportbroeken en andere kledingstukken van Adidas, maar we verkopen ook kleding van kwaliteitsmerken Cawila, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Bekijk onze collecties en kies uw favoriete outfit. Keuze genoeg!