Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Adidas Sportshirts

Hieronder ziet u de diverse modellen Adidas sportshirts, inclusief de nieuwste modellen! De sportshirts zijn gemaakt van het befaamde Climalite- of Climacool materiaal en zorgen voor een snelle afvoer van vocht en geven veel comfort.  

Bij grotere afnames kunt u rekenen op interessante kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 30%.

HA! SPORTSHIRTS DIE LEKKER ZITTEN!
Wij weten als geen ander dat sporters zich tijdens het sporten niet bezig willen houden met de kleding die ze dragen. De sportshirts van Adidas staan bekend om hun kwaliteit en comfort. De shirts zijn voorzien van Climalite materiaal dat vocht en warmte moeiteloos reguleert. Daarnaast zijn de shirts licht qua gewicht en zorgt de perfecte pasvorm voor een comfortabel gevoel. In ons assortiment ziet u shirts met korte en met lange mouwen. De sportshirts zijn in tientallen kleuren verkrijgbaar in verschillende maten. 

Bedrukken sportshirts
Jenisport maakt gebruik van zijn eigen drukapparatuur. Daardoor kunnen wij uw sportkleding eenvoudig bedrukken. Met het logo van uw team of sportclub of met een motto, naam of rugnummer bijvoorbeeld. Zo heeft u uw eigen unieke shirt of vormt het team een stijlvol geheel. Stijlvol op het sportveld? Ja!

Ruime keuze
U kunt bij deze sportshirts ook bijpassende Adidas-kledingstukken vinden, zoals broeken, kousen of jassen. Op onze webshop staan kledingstukken van kwaliteitsmerk Adidas, maar ook van de merken Cawilla, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Bekijk onze collecties en kies uw favoriete kledingstukken. Aan keuzemogelijkheden geen gebrek!