Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Adidas T-Shirts

De Adidas t-shirts zijn gemaakt van het befaamde Climalite of Climacool materiaal en zorgen voor een snelle afvoer van vocht. Hieronder vindt u zeker het Adidas T-shirt dat u zoekt voor uw team, club of voor uzelf. Bij afname van meerdere Adidas T-shirts geven wij aantrekkelijke staffelkorting, die kan oplopen tot maar liefst 30%! Daarnaast kunnen we de kleding bedrukken met alles wat u maar wilt.

T-SHIRTS MET EEN GROTE T
Wij weten als geen ander dat sporters zich tijdens het sporten niet bezig willen houden met de kleding die ze dragen. De t-shirts van Adidas staan bekend om hun kwaliteit en comfort. De shirts zijn voorzien van Climalite materiaal dat vocht en warmte moeiteloos reguleert. Daarnaast zijn de shirts licht qua gewicht en zorgt de perfecte pasvorm voor een comfortabel gevoel. De t-shirts uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren, vormen en maten. 

Bedrukken sportshirts
Jenisport maakt gebruik van zijn eigen drukapparatuur. Daardoor kunnen wij uw sportkleding eenvoudig bedrukken. Met het logo van uw team of sportclub of met een motto, naam of rugnummer bijvoorbeeld. Zo heeft u uw eigen unieke t-shirt of vormt het team een stijlvol geheel. Stijlvol op het sportveld? Ja!

Ruime keuze
U kunt bij deze t-shirts ook bijpassende Adidas-kledingstukken vinden, zoals broeken, kousen of jassen. Op onze webshop staan kledingstukken van kwaliteitsmerk Adidas, maar ook van de merken Cawilla, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Bekijk onze collecties en kies uw favoriete kledingstukken. Aan keuzemogelijkheden geen gebrek!