Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Adidas Voetbalshirts

De Adidas voetbalshirts zijn gemaakt van Climalite of Climacool materiaal en zorgen voor een snelle afvoer van vocht. Hieronder vind je zeker het Adidas voetbalshirt dat u voor uzelf zoekt of dat past bij uw sportteam. Bij afname van meerdere Adidas voetbalshirts geven wij staffelkorting die kan oplopen tot maar liefst 30%! Daarnaast kunnen we alle mogelijke bedrukkingen op deze Adidas voetbalshirts drukken zoals logo's, namen, rugnummers en ga zo maar door.

COMFORTABELE EN FUNCTIONELE VOETBALSHIRTS
Wij weten als geen ander dat voetballers zich tijdens het sporten niet bezig willen houden met de kleding die ze dragen. De voetbalshirts van Adidas staan bekend om hun kwaliteit en comfort. De shirts zijn voorzien van Climalite (ook wel Climacool genoemd) materiaal dat vocht en warmte moeiteloos reguleert via de ventilatieplaatsen. Daarnaast zijn de shirts licht qua gewicht en zorgt de perfecte slimfit pasvorm voor een comfortabel gevoel. Bestand tegen hevige valpartijen, indrukwekkende duikvluchten en intensieve beweging. De voetbalshirts zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. 

Bedrukken voetbalshirts
Jenisport maakt gebruik van zijn eigen drukapparatuur. Daardoor kunnen wij uw sportkleding eenvoudig bedrukken. Met het logo van uw team of sportclub of met een motto, naam of rugnummer bijvoorbeeld. Zo heeft u uw eigen unieke shirt of vormt het team een stijlvol geheel. Stijlvol op het sportveld? Ja!

Ruime keuze
U kunt bij deze voetbalshirts ook bijpassende Adidas-kledingstukken vinden, zoals broeken, kousen of jassen. Op onze webshop staan kledingstukken van kwaliteitsmerk Adidas, maar ook van de merken Cawilla, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Bekijk onze collecties en kies uw favoriete kledingstukken. Aan keuzemogelijkheden in elk geval geen gebrek!