Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Adidas Voetbalsokken

Ruime keuze aan Adidas voetbalsokken met geïntegreerde versterkingen op de midden voet en hiel. Deze voetbalsokken zorgen voor anatomisch geplaatste schokdemping voor je voeten. Uiteraard te verkrijgen in diverse maten en kleuren. Bij afname van meerdere Adidas voetbalsokken geven wij staffelkorting die kan oplopen tot maar liefst 30%!

ADIDAS VOOR BENEN
Ideale sokken voor voetballers die weleens een schop tegen hun voeten krijgen of die niet bang zijn een balletje keihard weg te trappen. Deze stevige Adidas sportsokken zijn voorzien van verstevigde delen bij de middenvoet en bij de hiel. De anatomische pasvorm van de sokken houden de voeten in de juiste vorm en hebben een schokdempend effect. De sokken blijven goed en stevig zitten en kunnen tegen een stootje. Beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Voor jong en oud. 

Sokken met uw logo
Wij beschikken over onze eigen drukapparatuur en kunnen daarom eenvoudig uw sportsokken bedrukken met uw logo, motto, naam of wat u maar wilt. Zo maakt u uw sokken uniek of maakt u uw club of organisatie herkenbaar. Dat zorgt gelijk voor een hecht teamgevoel. 

Ruime keuze
Jenisport biedt naast deze sportsokken ook andere Adidas sportkledingstukken die goed bij elkaar passen, zodat u een bij elkaar passend tenue kunt dragen. Naast onze Adidas-collecties staan er kledingstukken van de gerenommeerde merken Cawila, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Snuffel gerust eens rond en bekijk alle andere mogelijkheden.