Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Adidas Voetbaltassen

De (nieuwste) Adidas voetbaltassen in verschillende modellen en kleuren zijn verkrijgbaar in onze webshop. Deze mooie Adidas voetbaltassen zijn vooral heel praktisch met een groot vak, een apart vak voor waardevolle spullen en duurzame bodemnoppen. Bij afname van meerdere Adidas voetbaltassen geven wij staffelkorting die kan oplopen tot maar liefst 30%! Daarnaast kunnen we alle mogelijke bedrukkingen op deze voetbaltassen drukken.

Geen producten in deze categorie

DIE KUNT U IN UW ZAK STEKEN
Natuurlijk niet letterlijk in uw broekzak, maar deze Adidas tassen zijn hartstikke handig. Ze zijn bijvoorbeeld duurzaam, door de stevige stiksels en sterke stoffen. In de ruime Adidas voetbaltassen kunt u al uw sportspullen kwijt. Kijkt u op tegen het sjouwen van zo'n zware tas? De verstelbare draagbanden van de Adidas-tassen maken het tillen een stuk aangenamer. De tassen bestaan uit een hoofdvak en één of meerdere aparte vakken. Waar u bijvoorbeeld uw waardevolle spullen in kwijt kunt of uw schoenen. De tassen zijn voorzien van stevige sluitingen, zodat uw artikelen er niet zomaar uitvallen. Op de bodem zitten duurzame noppen voor grip en tegen vocht. Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

Tas bedrukken
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij ook uw sporttas bedrukken met uw logo, motto, naam, tekst of symbool. Zo herkent u uw tas uit duizenden of past de tas mooi in het team of binnen de club.

Ruime keuze
We hebben niet alleen voetbaltassen van kwaliteitsmerk Adidas in ons assortiment. We verkopen ook tassen van andere gerenommeerde merken zoals Cawila, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Scroll gerust door alle mogelijkheden en kies uw favoriet. Keuze genoeg!