Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Adidas Trainingsbroeken

De trainingsbroeken van Adidas zijn gemaakt van speciale Climacool materialen, zodat vocht en warmte moeiteloos getransporteerd worden en u een luchtig en licht gevoel heeft. De broeken zitten comfortabel en geven u alle bewegingsvrijheid die u nodig heeft. En het goeie nieuws is: bij afname van grotere aantallen kunt u korting krijgen die kan oplopen tot maar liefst 30%! Daarnaast kunnen we de trainingsbroeken met onze eigen drukapparatuur bedrukken met uw gewenste logo's, namen, teksten of afbeeldingen. 

RENNEN MET ADIDAS

Adidas legt de nadruk op kwaliteit. De trainingsbroeken van Adidas zijn daarom comfortabel, stevig en luchtig. Wie veel sport weet dat bewegingsvrijheid een van de belangrijkste eisen van sportkleding is. De Adidas trainingsbroeken zijn daarom gemaakt van speciaal Clymacool materiaal waardoor warmte en vocht optimaal worden gereguleerd. De broeken hebben daarnaast een perfecte pasvorm en sluiten goed om uw benen aan. De broeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties voor mannen, vrouwen en kinderen.

Trainingsbroeken bedrukken
We beschikken over eigen drukapparatuur en kunnen daarom eenvoudig de gewenste logo's, symbolen, nummers en/of motto's drukken op de Adidas kleding. Dat maakt een team, club of organisatie herkenbaar en uniek. De broeken zijn overigens uitstekend te combineren met andere Adidas sportkledingstukken, zoals shirts, jassen en sportkousen.

Ruime keuze
Op onze webshop staan trainingsbroeken en andere kledingstukken van Adidas, maar we verkopen ook kleding van kwaliteitsmerken Cawila, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Bekijk onze collecties en kies uw favoriete outfit. Aan keuzemogelijkheden geen gebrek!