Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Calcio Italia Schoenen

De mooiste schoenen van de beste kwaliteit komen natuurlijk uit Italië, bij uitstek het land van de mode. Voetbalschoenen van Calcio Italia zijn daar het levende bewijs van! Calcio Italia voetbalschoenen hebben niet alleen een prachtige uitstraling, maar ook een perfecte pasvorm. Bovendien zijn de voetbalschoenen Calcio Italia gemaakt van de mooiste materialen en verkrijgbaar met diverse noppen en zolen en in hele en halve maten.

Stijlvolle Italiaanse voetbalschoenen van Calcio Italia

Eén van de redenen waarom Calcio Italia voetbalschoenen gezien mogen worden, is hun prachtige uitstraling. Voetbalschoenen van Calcio Italia zijn altijd zwart en hebben stuk voor stuk een tijdloze, no-nonsense uitstraling. Laat die felle kleuren en gekke toeters en bellen maar aan andere merken over! Liever een tijdloze, Italiaans stijlvolle voetbalschoen? Dan kun je niet om Calcio Italia heen!

Calcio Italia voetbalschoenen met perfecte pasvorm

Voetbalschoenen van Calcio Italia zijn niet alleen heel stijlvol, maar ook zeer comfortabel om te dragen. Dankzij hun anatomische pasvorm vallen Calcio Italia voetbalschoenen perfect om je voet en zitten ze als gegoten. Veel voetballers staan er nooit zo bij stil, maar vergis je niet in het grote verschil dat een fijn zittende voetbalschoen kan maken tijdens een training of wedstrijd. Volgens kenners is de kans op blessures zelfs kleiner met voetbalschoenen van Calcio Italia!

Topkwaliteit leer voor voetbalschoenen van Calcio Italia

Stijlvolle schoenen maken, dat kun je wel aan Italianen overlaten. Geen wonder dat Calcio Italia voetbalschoenen zijn gemaakt van de mooiste soorten leer. Kalfsleer, synthetisch leer, hoogwaardig Italiaans leder: met minder dan het beste nemen Italianen geen genoegen en daarom kom je bij voetbalschoenen van Calcio Italia alleen de mooiste en beste soorten leer tegen. Daardoor kunnen de schoenen van Calcio Italia tegen een stootje en zijn ze bijzonder duurzaam. Wist je overigens dat Calcio Italia voetbalschoenen grotendeels handgemaakt zijn?

Calcio Italia voetbalschoenen voor indoor, gras en kunstgras

Ben je op zoek naar indoor voetbalschoenen voor zaalvoetbal, of voetbal je buiten op gras of kunstgras? Calcio Italia heeft voor iedere ondergrond een geschikte voetbalschoen! Calcio Italia voetbalschoenen zijn namelijk verkrijgbaar met diverse noppen en zolen: naast een nopjesvariant en voetbalschoenen met gewone noppen zijn Calcio Italia voetbalschoenen ook verkrijgbaar met schroefnoppen (bij uitstek geschikt voor natte, soppige en drassige velden) en met een indoorzool, speciaal voor zaalvoetbal.

Calcio Italia voetbalschoenen in hele en halve maten

Is maat 43 net te klein voor je, maar maat 44 net te groot? Ook dan heeft Calcio Italia de perfecte oplossing voor je. Voetbalschoenen van Calcio Italia zijn namelijk niet alleen in hele maten, maar ook in halve maten verkrijgbaar. Kies je favoriete model, selecteer de juiste schoenmaat en bestel je nieuwe Calcio Italia voetbalschoenen eenvoudig, snel en voordelig bij Jeni Sport!