Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Cawila Sweaters

Vooralsnog ziet u op deze pagina twee sweaters van het gerenommeerde merk Cawila. De Cawila Sweater Kick Off en de Cawila Zip Sweater Kick Off. Binnenkort komen daar nog sweaters van Cawila bij. Ideaal voor tijdens het trainen of gewoon voor buiten het sporten. De truien zijn niet alleen sportief om te zien, maar ook stijlvol. 

Bij afname van grotere aantallen geven we staffelkorting die kan oplopen tot maar liefst 30% We kunnen overigens uw kledingstukken ook bedrukken. Jeni Sport beschikt over eigen, professionele drukapparatuur. 

Geen producten in deze categorie

WARM EN WAANZINNIG: SWEATERS VAN CAWILA
De sweaters van Cawila zijn warm, stijlvol en gemaakt van ventilerende en duurzame materialen, waardoor vocht en warmte uitstekend getransporteerd worden door de verschillende ventilatiezones. Handig voor tijdens het sporten of gewoon voor in uw vrije tijd. De sweaters zijn zeer comfortabel door de anatomisch doordachte pasvorm. De Cawila sweaters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn goed te combineren met andere Cawila-sportkleren, zoals broeken, shirts en kousen.

Bedrukken sweater
Jeni Sport beschikt over eigen, professionele drukapparatuur en kan daarom eenvoudig uw gewenste club- of sponsorlogo, symbool, tekst, rugnummer of afbeelding drukken. Zo creëert u een unieke sweater. Ook voor binnen een team kan het bedrukken van de kleding zorgen voor een passend geheel. Zodat de club of vereniging direct herkenbaar is.

Ruime keuze en advies
Aan keuze geen gebrek. We bieden sweaters van Cawila, maar hebben ook een ruim assortiment aan sweaters van kwaliteitsmerken Adidas, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Snuffel gerust eens rond op onze webshop en kies uw favoriete sweater. Hoe meer sweaters u bestelt (bijvoorbeeld voor een hele groep) hoe meer korting u van ons krijgt. Die staffelkorting kan oplopen tot 30%. Kunt u niet goed kiezen of heeft u specifieke vragen over onze kleding? Neem contact op met Jeni Sport. We helpen u graag en geheel zonder verplichtingen verder.