Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Cawila T-Shirts

U ziet hier drie verschillende T-shirts van het gerenommeerde merk Cawila. De meeste shirts zijn gemaakt van 100% Polyester, waardoor vocht en warmte goed gereguleerd worden (eveneens door het DryTech-systeem) en de shirts een ademend effect hebben. U vindt hier T-shirts voor heren en voor dames, in verschillende maten en kleuren.

Bij afname van meerdere T-shirts van Cawila geven wij staffelkorting die kan oplopen tot maar liefst 30%!

Daarnaast zijn diverse bedrukkingen mogelijk op deze sportshirts. Jeni Sport beschikt namelijk over eigen, professionele drukapparatuur.

CAWILA T-SHIRTS: NICE!

Wij weten als geen ander dat sporters zich tijdens het sporten niet bezig willen houden met de kleding die ze dragen. De T-shirts van Cawila staan bekend om hun kwaliteit en comfort. De T-shirts zijn gemaakt van Polyester dat vocht en warmte moeiteloos reguleert. Eveneens door het befaamde ClymaTech-systeeem. Daarnaast zijn de shirts licht qua gewicht en zorgt de perfecte pasvorm voor een comfortabel gevoel. In ons assortiment ziet u T-shirts in alle kleuren (een paar) soorten en maten. Geschikt voor verschillende sporten of gewoon voor in de vrije tijd.

Bedrukken Cawila T-shirts
Jeni Sport maakt gebruik van zijn eigen, professionele drukapparatuur. Daardoor kunnen wij uw sportkleding eenvoudig bedrukken. Met het logo van uw team of sportclub of met een motto, naam of rugnummer bijvoorbeeld. Zo heeft u uw eigen unieke shirt of vormt het team een stijlvol geheel. Stijlvol op het sportveld? Ja!

Ruime keuze en advies
U kunt bij deze T-shirts ook bijpassende Cawila-kledingstukken vinden, zoals broeken, kousen of jassen. Op onze webshop staan kledingstukken van kwaliteitsmerk Cawila, maar ook bijvoorbeeld van de merken Adidas, Jako, Nike, Erima, Uhlsport en Puma. Bekijk onze collecties en kies uw favoriete kledingstukken. Aan keuzemogelijkheden geen gebrek! Kunt u niet zo goed kiezen of heeft u vragen over onze T-shirts? Neem gerust contact met ons op, Jeni Sport helpt u graag en geheel vrijblijvend verder.