Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Cawila Basketballen

Op deze pagina vindt u Assortiment Cawila basketballen uit de "Pro" en "Team" serie. Bij afname van meerdere Cawila basketballen geven wij staffelkorting die kan oplopen tot maar liefst 30%!

BALLEN MET EEN BOUNCE
Een basketbal moet in elk geval voldoen aan een aantal eisen: 
1. De bal moet tegen een stootje kunnen. 
2. De bal moet goed kunnen bouncen.
3. De bal moet goede grip hebben.
De basketballen van Cawila voldoen aan deze eisen. De ballen zijn gemaakt van duurzaam microvezel PU-materiaal met een oppervlak van polyurethaan. Daarnaast stuiteren ze fantastisch en dat blijven ze ook doen. De ballen hebben uitstekende reboundkenmerken en zijn uitermate flexibel. De speler kan de Cawila basketballen ook goed te pakken krijgen, want de 'huid' van de bal is voorzien van materiaal met extra grip. Dat geeft de ballen perfecte speeleigenschappen en een unieke touch. 

Doelgroepen
Jenisport heeft verschillende ballen in de aanbieding. Professionele ballen voor professionele spelers (maar gelukkig ook voor amateurspelers), trainingsballen en vrijetijdsballen voor een ontspannen potje basketbal 'op het plein'. We bieden ook ballen die perfect fungeren als schoolbal en ballen die geschikt zijn voor binnen- en buiten basketbal. 

Maten
Op onze webshop staan maat 5 en maat 7 basketballen.