Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Cawila Handballen

Cawila training en wedstrijd handballen. Bij afname van meerdere (Cawila) handballen geven wij staffelkorting, deze kan oplopen tot maar liefst 30%! De ballen hebben allemaal een hoge vormstabiliteit, een lange levensduur en zijn verkrijgbaar in diverse maten.

HANDBALLEN VOOR EEN STEVIGE POT

Een handbal moet in elk geval voldoen aan een aantal eisen:
1. De bal moet tegen een stootje kunnen.
2. De bal moet een bepaald gewicht hebben.
3. De bal moet goede grip hebben.
De handballen van Cawila voldoen aan deze eisen. De ballen zijn gemaakt van duurzaam microvezel PU-materiaal met een oppervlak van (o.a.) rubber. Ze gaan daardoor lang mee. De ballen hebben daarnaast een hoge vormstabiliteit, maar zijn toch uitermate flexibel. De speler kan de Cawila handballen ook goed te pakken krijgen, want de 'huid' van de bal is voorzien van materiaal met extra grip. Dat geeft de ballen perfecte speeleigenschappen en een unieke touch. Wat gewicht betreft hebben we meerdere soorten ballen in petto. Ballen voor licht balcontact en gewichtsballen die bijdragen aan het versterken van spieren. 

Doelgroepen
Jenisport heeft verschillende ballen in de aanbieding. Professionele ballen voor professionele spelers (maar gelukkig ook voor amateurspelers), trainingsballen en vrijetijdsballen voor een ontspannen potje handbal. 

Maten
Op onze webshop staan maat 2 en maat 3 handballen.