Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Cawila Keepersaccessoires

Jenisport biedt losse Cawila keeperkledingstukken, zoals de protectiebroek, het undershirt of de undershort, maar keepers kunnen ook kiezen voor de Cawila Keepersoverall. Cawila gebruikt kwalitatief hoogwaardige stoffen en biedt robuuste, flexibele kledingstukken voor keepers. 

Bestelt u meerdere artikelen (mogen ook dezelfde artikelen zijn)? Dan geven wij kwantumkorting op deze Cawila kledingstukken. 

VOOR DOELMANNEN MET EEN DOEL
Doelmannen hebben een belangrijk doel voor ogen: de bal mag er niet langs! Om keepers te ondersteunen en om ze goed voor te bereiden op een mooie pot voetbal, heeft Jenisport verschillende Cawila keeperkledingstukken in de aanbieding. Keeperskleding moet comfortabel zijn. Het moet lekker zitten, maar ook bestand zijn tegen transpiratie, verschillende weersomstandigheden en fraaie duiken en sprongen. Ballen komen met een behoorlijke vaart op de keepers af. Daar moet kleding ook tegen kunnen. De Cawila keepersundershirts, keepersundershorts en de overall staan bekend om hun duurzame, flexibele en lichtgewicht stoffen. En om de pasvorm waardoor de kleding perfect aansluit. De stoffen van Cawila zijn van een uitstekende kwaliteit en reguleren vocht en warmte, waardoor ze een ademende uitwerking hebben. De keeperskleding van Cawila kan tegen een stootje.

Bij elkaar passende outfit
En voor wie graag duidelijk maakt bij welke club of vereniging hij/zij zit, kan Jenisport de kledingstukken bedrukken met logo’s, nummers en teksten. Dat doen we aan de hand van onze eigen drukapparatuur. Met bovenstaande keepersoutfits zien de doelmannen er gelijk sportief en stijlvol uit. Een geheel, met bij elkaar passende kledingstukken. 

Ruime keuze
Op de website van Jenisport staan niet alleen keepersshirts, keepersshorts en overalls van Cawila, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Bekijk gerust ons ruime aanbod aan sportshirts, -broeken, -jassen, -kousen, -schoenen en –attributen. Keuze genoeg!