Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Cawila Keepersbroeken

Staan, vallen, rennen, blokkeren, liggen, bukken, zitten en kruipen. Keepers bewegen intensief en daar moeten broeken tegen kunnen. De Cawila keepersbroeken uit de keepersbroekenseries, zijn gemaakt van 100% polyester en kunnen daarom tegen een stootje. Keepers kunnen kiezen uit korte en lange Cawila keepersbroeken.

Met onze eigen drukapparatuur kunnen we daarnaast logo’s, motto’s, teksten, symbolen en/of nummers op de keepersbroeken drukken. Voor een herkenbaar team.

Pssst... bij afname van grotere aantallen geven we aantrekkelijke kortingen tot maar liefst 30%.

DE BROEK AAN
Een keeper kan bij het tegenhouden van de bal behoorlijke schuivers maken, maar ook indrukwekkende sprongen en acrobatische moves. Een bal kan ook flink hard aankomen. Het moge duidelijk zijn. Een keepersbroek moet tegen een stootje kunnen en moet bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De Cawila keepersbroeken zijn gemaakt van 100% polyester en bewerkt met stevige stiksels en naden. De stof valt soepel en licht en verhoogt de afvoer van transpiratie. De keepersbroeken van Cawila zijn buitengewoon comfortabel. Of u nu kiest voor een korte, halflange of lange broek. 

Passende oufit
Desgewenst kunnen we met onze drukapparatuur symbolen, logo’s, nummers of tekst op de kleding drukken. Handig voor binnen het team of om sportclubs herkenbaar te maken. Met de kleding van Jenisport kunnen teams nog meer bij elkaar passen door kledingstukken te bestellen uit dezelfde series. Jenisport bevat een grote collectie Cawila-lijnen. Kies bij de keepersbroeken een bijpassend shirt, trainingsjasje, kousen of schoenen. Met bij elkaar passende outfits zien teams er naast herkenbaar, ook stijlvol uit!

Ruime keuze
Jenisport levert niet alleen kledingstukken van Cawila, maar ook o.a. van de kwaliteitsmerken Jako, Adidas, Erima, Uhlsport en Puma. Benieuwd naar alle diverse mogelijkheden? Snuffel gerust even rond op onze webshop.