Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Cawila Presentatiepakken

Dit Cawila presentatiepak is verkrijgbaar in diverse kleuren (en maten). Het presentatiepak heeft veel ruimte voor het bedrukken van bijna elke gewenste tekst, logo, clubnaam of andere afbeeldingen en/of teksten. Door de gebruikte materialen is dit Cawila presentatiepak licht van gewicht en voert het transpiratievocht goed af.

Wij geven kwantumkorting tot 30% bij afname van grotere aantallen!

Geen producten in deze categorie

EEN MOOI GEHEEL
Dit tweedelige presentatiepak van Cawila is uitermate functioneel. De kleding is voorzien van Mesh-lining voor optimale luchtcirculatie. Vocht en warmte worden daardoor eenvoudig gereguleerd. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat de kleding mooi aansluit op het lichaam. De pakken zijn daarnaast comfortabel en licht van gewicht. De presentatiepakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties.

Eigen ontwerp
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij de presentatiepakken bedrukken met de gewenste logo’s, symbolen, teksten of motto’s. Handig voor binnen een team bijvoorbeeld, of om de club of sportvereniging herkenbaar te maken. Of gewoon omdat een presentatiepak er persoonlijker en unieker van wordt. Voor een compleet geheel staan er op onze webshop ook andere Cawila sportkledingstukken, zoals shirts en sportkousen.

Keuze genoeg
Op onze webshop staan presentatiepakken en andere kledingstukken van Cawila, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Adidas, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Neem gerust een kijkje en kies uw favoriete exemplaar.