Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Cawila Windjack

Ben jij een echte diehard sporter? Dan sta je sowieso iedere training en elke wedstrijd op of naast het veld; weer of geen weer! Vergeet niet dat het wel belangrijk is om goed voor jezelf en je lichaam te zorgen. Een Cawila windjack biedt uitkomst! Een Cawila windjack is wind- en waterdicht en is zowel voor mannen als vrouwen en in kleine én grote maten verkrijgbaar.

Geen producten in deze categorie

Een Cawila windjack is niet alleen heel betaalbaar, maar ook zeer comfortabel én volledig weerbestendig: zowel de stof als de naden laten geen wind en water door. Met een Cawila windjack kun je dus lekker blijven sporten, ook als het stevig waait of hard regent.

Diehard sporters zijn er in vele soorten en maten en daarom is het Cawila windjack dat ook. Een Cawila windjack is er niet alleen voor mannen en vrouwen, maar ook voor stoere kids die zich door een beetje plensbui niet van het veld laten jagen. Een Cawila windjack begint al bij maat 128 en is verkrijgbaar tot en met maat XXXL. Door de keuze uit meerdere kleuren en de mogelijkheid om je Cawila windjack te laten bedrukken vind je altijd een windjack dat bij je past!