Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Cawila Scheenbeschermers

Cawila scheenbeschermers beschermen de benen. En dat is geen overbodige luxe. Een bal of een tegenspeler kan hard aankomen. De scheenbeschermers van Cawila verminderen de kans op blessures. Op onze webshop staan twee verschillende scheenbeschermersoorten. Een basissoort met zo min mogelijk poespas en een geavanceerder model voor meer comfort.

BESCHERMDE BENEN GEEN OVERBODIGE LUXE
De bal komt met een noodvaart naar u toegevlogen. Uw medespelers maken een flinke schuiver tegen u aan. U rent tegen obstakels op het veld aan. Uw schenen kunnen wel wat bescherming gebruiken. De scheenbeschermers van Cawila bieden u die extra bescherming. 

Assortiment
Op onze webshop staan twee soorten: de Cawila Basic en de Cawila Move. De Cawila Basic scheenbeschermers zijn (zoals de naam al zegt) basis-scheenbeschermers. Gemaakt van PVC met uitneembare kunststof staven. Aan de scheenbeschermers zitten extra delen om te enkels te beschermen. De Cawila Move zijn gericht op comfort. Het zijn elastische scheenbeensokken met geïntegreerde scheenbeschermers. De scheenbeschermers zijn extra licht en daardoor prettig om mee te bewegen. Welke scheenbeschermers u ook kiest, ze bieden beide solide bescherming. 

Collecties
Deze scheenbeschermers van Cawila zijn niet de enige scheenbeschermers op onze Webshop. We verkopen ook scheenbeschermers van andere gerenommeerde merken zoals van Uhlsport, Masita, Erima of Jako. Bekijk gerust ons assortiment en kies uw favoriet.