Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Cawila Scheidsrechter

Cawila ontwikkelde ook een lijn kledingstukken en accessoires speciaal voor de scheidsrechter: shirts, fluitjes en shorts. Voor ultiem speelplezier en een comfortabel gevoel. Jenisport beschikt daarnaast over eigen drukapparatuur, waardoor wij de kledingstukken eenvoudig kunnen bedrukken. Voor een unieke look. 

Pssst... Bij afname van grotere aantallen geven wij korting.

DE PITBULL OP HET VELD
Scheidsrechters houden alles goed in de gaten. Daarom rennen ze voortdurend over het veld en staan ze als wakende pitbulls langs de lijn. Het is belangrijk dat scheidsrechterkleding comfortabel en flexibel zit. De scheidsrechterkleding op onze webshop is daarom voorzien van Dry-Tec-technologie voor optimaal vochttransport en uitstekende luchtcirculatie. Ademende kledingstukken die bestand zijn tegen een stootje. Verkrijgbaar in diverse kleuren en goed te combineren met andere Cawila kledingstukken uit onze collecties. Daarnaast staan er ook klassieke scheidsrechterfluitjes op onze webshop. Want scheidsrechters kunnen toch niet zonder?!

Scheidsrechter kleding bedrukken
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij de scheidsrechterkleding bedrukken met de gewenste logo’s, symbolen, teksten, rugnummers en/of motto’s. De scheidsrechter moet natuurlijk herkenbaar zijn. Het bedrukken van kleding kan de positie van de scheidsrechter net iets meer versterken.

Keuze genoeg
Op onze webshop staan scheidsrechterkleding en andere kledingstukken van Cawila, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Jako, Erima, Adidas, Uhlsport en Puma. Neem gerust een kijkje en kies uw favoriete kleding uit het ruime aanbod aan sportshirts, -broeken, -jassen, -kousen, -schoenen en –attributen. Keuze genoeg!