Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Cawila Sportbroeken Heren

Deze Cawila sportbroeken voor heren zijn geschikt voor sporten als voetbal, tennis en hardlopen. U ziet hier vier verschillende sportbroeken die allemaal gegarandeerd gemaakt zijn van kwaliteitsstoffen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De materialen van de shorts zijn uitermate ademend en flexibel. Voor meer comfort. 

En het goede nieuws is: bij afname van grotere aantallen geeft Jeni Sport kwantumkorting die kan oplopen tot maar liefst 30% (handig voor teams bijvoorbeeld). 

CAWILA SPORTBROEKEN VOOR HEREN

Cawila legt de nadruk op kwaliteit en bewegingsvrijheid. De sportbroeken voor heren van Cawila zijn daarom comfortabel, stevig en luchtig. Wie veel sport, weet dat bewegingsvrijheid een van de belangrijkste eisen van sportkleding is. De Cawila herensportbroeken zijn daarom gemaakt van rekbaar Interlock polyester en voorzien van speciale materialen die warmte en vocht optimaal transporteren. De broeken hebben daarnaast een perfecte pasvorm en sluiten goed om de benen aan. De broeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties en maten

Sportbroeken bedrukken
We beschikken over eigen drukapparatuur en kunnen daarom eenvoudig de gewenste logo's, symbolen, nummers en/of motto's drukken op de kleding. Dat maakt een team, club of organisatie herkenbaar en uniek. De broeken zijn overigens uitstekend te combineren met andere Cawila sportkledingstukken, zoals shirts, jassen en sportkousen.

Keuze en advies
Op onze webshop staan sportbroeken voor heren en andere kledingstukken van Cawila, maar we verkopen ook kleding van kwaliteitsmerken Adidas Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Bekijk onze collecties en kies uw favoriete outfit. Keuze genoeg! Kunt u niet kiezen of kunt u wel wat advies gebruiken? Neem gerust contact op met Jeni Sport. We geven altijd vrijblijvend advies (zonder verplichtingen)