Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Cawila Sportbroeken Unisex

Deze unisex sportbroeken van Cawila zijn geschikt voor sporten als voetbal, tennis en hardlopen. Hieronder ziet u de verschillende modellen, strak of wijd. Verkrijgbaar in diverse kleuren die opvallen of juist niet: voor iedereen wat wils. Gegarandeerd goede Cawila-kwaliteit!

Bij afname van meerdere sportbroeken geven wij staffelkorting. Die kan zomaar oplopen tot maar liefst 30%! Daarnaast kunnen we alle mogelijke bedrukkingen op deze Cawila sportbroeken bedrukken, want we beschikken over onze eigen drukapparatuur.

SPORTMODE VOOR MANNEN- EN VROUWENBENEN

Cawila legt de nadruk op kwaliteit. De sportbroeken van Cawila zijn niet voor niets comfortabel, stevig en luchtig. Wie veel sport weet dat bewegingsvrijheid een van de belangrijkste eisen van sportkleding is. De unisex sportbroeken van Cawila zijn gemaakt van speciaal vochtregulerend materiaal waardoor warmte en vocht optimaal worden gereguleerd. Het lichaam blijft zodoende op de juiste temperatuur. De broeken hebben daarnaast een perfecte pasvorm voor zowel mannen als vrouwen en sluiten goed om uw benen aan. De broeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties voor mannen, vrouwen en kinderen. In een wijd en een strakker model. 

Sportbroeken bedrukken
Jeni Sport beschikt over eigen drukapparatuur en kan daarom eenvoudig de gewenste logo's, symbolen, nummers en/of motto's drukken op de kleding. Dat maakt een team, club of organisatie herkenbaar en uniek. De broeken zijn overigens uitstekend te combineren met andere Cawila-sportkledingstukken, zoals shirts, jassen en sportkousen. Op onze webshop vindt u de andere kledingstukken van Cawila. 

Ruime keuze en advies
Op onze webshop staan sportbroeken en andere kledingstukken van Cawila, maar we verkopen ook kleding van kwaliteitsmerken Adidas, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Bekijk onze collecties en kies uw favoriete outfit. Keuze genoeg! Kunt u geen keuze maken en kunt u wel wat advies gebruiken of heeft u specifieke vragen? Neem gerust contact op met Jeni Sport, we helpen u graag (geheel vrijblijvend) verder.