Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Cawila Sportbroeken

Ruime keuze uit sportbroeken van het gerenommeerde merk Cawila. Er staan zowel korte als lange sportbroeken op onze webshop. We leveren deze direct online voor dames en heren en in diverse maten en kleuren. Pssst... Goed nieuws! Bij afname van meerdere Cawila-sportbroeken geven wij staffelkorting die kan oplopen tot maar liefst 30%! Daarnaast zijn diverse bedrukkingen mogelijk op deze Cawila-producten! Jeni Sport beschikt over eigen drukapparatuur.

CAWILA VOOR DE BENEN

Cawila legt de nadruk op comfort en kwaliteit. De sportbroeken van Cawila zijn daarom comfortabel, stevig en luchtig. Wie veel sport weet dat bewegingsvrijheid een van de belangrijkste eisen van sportkleding is. De  sportbroeken van Cawila zijn daarom gemaakt van speciaal functioneel materiaal waardoor warmte en vocht optimaal worden gereguleerd. De broeken hebben daarnaast een perfecte pasvorm en sluiten goed om uw benen aan. De broeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties voor mannen, vrouwen en kinderen.

Sportbroeken bedrukken
We beschikken over eigen drukapparatuur en kunnen daarom eenvoudig de gewenste logo's, symbolen, nummers en/of motto's drukken op de kleding. Dat maakt een team, club of organisatie herkenbaar en uniek. De broeken zijn overigens uitstekend te combineren met andere Cawila-sportkledingstukken, zoals shirts, jassen en sportkousen.

Ruime keuze
Op onze webshop staan sportbroeken en andere kledingstukken van Cawila, maar we verkopen ook kleding van kwaliteitsmerken Adidas, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Bekijk onze collecties en kies uw favoriete outfit. Keuze genoeg! Heeft u vragen over de Cawila-kledingstukken? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.