Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Cawila Sportkleding

U ziet hieronder sportkleding in alle soorten en maten, van het merk Cawila. Van shirts tot broeken en kousen. Alles wat u nodig heeft voor tijdens het sporten. Verkrijgbaar in uiteenlopende maten en kleuren. Voor kinderen, vrouwen en mannen. 

Wilt u de kleding laten bedrukken? Dat kan! Jeni Sport beschikt over eigen drukapparatuur en kan ieder gewenst logo, rugnummer, naam of wat dan ook, eenvoudig op de kleding drukken.

En het goede nieuws is... we geven bij grotere afnames (bijvoorbeeld voor het hele team) staffelkorting die kan oplopen tot maar liefst 30%. 

SPORTKLEDING VAN CAWILA IN ALLE SOORTEN EN MATEN
De sportkleding van Cawila heeft een uitstekende kwaliteit, is duurzaam, maar ook betaalbaar. U vindt hieronder shirts met lange en korte mouwen, kousen en broeken met lange en korte mouwen. In strakke en wijdere modellen, maar allemaal gefabriceerd van soepele, lichtgewicht stoffen die vocht en warmte eenvoudig reguleren, zodat zweet geen last hoeft te zijn. De kleding is beschikbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties en in verschillende maten, zowel voor mannen als voor vrouwen. 

Uniformiteit binnen het team
De kleding is niet alleen geschikt voor particulieren, maar ook voor verenigingen en clubs. Ideaal, want als u meerdere kledingstukken van Cawila tegelijk bestelt, krijgt u korting die behoorlijk kan oplopen (tot maar liefst 30%). Wel zo handig, want dan ziet uw team er gelijk herkenbaar uit. 

Cawila sportkleding bedrukken
U kunt de kleding bij Jeni Sport ook eenvoudig laten bedrukken met teamlogo's, leuzen, symbolen, rugnummers of namen bijvoorbeeld. Jeni Sport beschikt namelijk over eigen drukapparatuur. Ook dat draagt bij aan uniformiteit binnen het team. Of u maakt er een kledingstuk gewoonweg uniek mee. 

Andere sportmerken op Jeni Sport
Jeni Sport verkoopt niet alleen sportkleding van Cawila, maar ook van gerenommeerde merken zoals Masita, Adidas, Erima, Uhlsport of Puma. Bekijk ons assortiment op uw gemakje, misschien zit er voor u wat tussen. Heeft u vragen over de kleding of kunt u wel wat advies gebruiken? U mag ons altijd raadplegen. Wij helpen u graag, geheel vrijblijvend, verder.