Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Cawila Sporttassen

Op zoek naar een kwalitatief goede sporttas om al je sportkleding inclusief schoenen te vervoeren? Bij Jeni Sport bieden we onder andere Cawila sporttassen aan in onze webshop. Een sporttas is ideaal om kleren van a naar b te vervoeren, vieze was in mee te nemen en natuurlijk ook gewoon als weekendtas! Voetballers, tennissers, fitnessfanaten en hockeyers kunnen allemaal terecht bij ons voor een Cawila sporttas.

Sporttas kopen: waar moet je aan denken?

Voor je een sporttas koopt, is het handig om eerst na te denken over onder andere je budget. Het zou namelijk minder mooi zijn als je een sporttas alleen uitzoekt op het uiterlijk en niet zozeer op functionaliteit. We zetten een paar belangrijke overwegingen op een rijtje:

  • Jouw besteedbare budget
  • Soort sport, en dus welke kleding je mee moet nemen
  • Benodigde grootte
  • Soort vervoer: je kunt namelijk kiezen uit een schoudertas, rugtas of een trolley
  • Eventuele bedrukking

 

Soort tas: voetbaltas, tennistas of handbaltas of teamtas

Welke sport je beoefend, en soms welk clubbeleid er is, kan er voor zorgen dat je voorkeur hebt voor een bepaalde sporttas. Moeten je schoenen er bij in? Moet je regelmatig de kleren van het hele team meenemen naar huis om uit te wassen? En hoe zit het met bedrukking? Veel sponsoren? Een groot logo? En welke kleur matcht bij jouw club, of ga je gewoon voor zwart? Een sporttas is vaak voorzien van een groot middenvak, waar je kleren in gestopt kunnen worden. Sommige tassen beschikken ook over stevige zijvakken voor accessoires en bidons. Andere tassen hebben speciale schoenenvakken. En weer andere tassen zijn extra voorzien van ventilatie: wel zo fris na het sporten.

 

Cawila sporttas heren en dames

Voor dames en heren hebben we Cawila sporttassen in de vorm van een trolley, een grote vierkante of een langwerpige met de mogelijkheid om over de schouder te dragen of op de rug. Wij maken geen onderscheid tussen mannen of vrouwen, want sporters zijn sporters. En helemaal voor tassen: mannen en vrouwen zullen allen sportkleding en sportmateriaal nodig hebben en het willen vervoeren van A naar B ;) Wel zo makkelijk!

 

Een sporttas is ook goed voor een weekend weg!

Een sporttas kan prima gebruikt worden als weekendtas voor heren en dames. Een sporttas is namelijk altijd goed overzichtelijk, heeft vaak meerdere vakken en is groot genoeg voor een of twee outfits, een toilettas en eventueel een handdoek. Naast sporttassen, hebben we in ons assortiment ook een Cawila reistas. De reistas is ideaal voor als heren en dames op pad en past in iedere sporttas. De Cawila toilettas heeft een groot hoofdvak en zitten ingenaaide meshvakken in voor individuele indeling van toiletartikelen. En niet te vergeten: een afneembaar spiegeltje!