Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Cawila Sweatshirts

Vooralsnog ziet u op deze pagina slechts één sweatshirt van Cawila. Er komen binnenkort meer sweatshirts bij. U kunt dit sweatshirt dragen tijdens het trainen, maar het sweatshirt is ook uitermate geschikt voor in de vrije tijd. Het sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en zit reuze comfortabel en gemaakt van kwaliteitsmaterialen.

Bij afname van grotere aantallen krijgt u staffelkorting, die kan oplopen tot maar liefst 30%.
We kunnen eventueel uw sweatshirt ook bedrukken. Jeni Sport beschikt over eigen drukapparatuur. 

Geen producten in deze categorie

FIJN SWEATSHIRT VAN FORMIDABEL CAWILA
De sweatshirts van Cawila zijn warm, stijlvol en gemaakt van ventilerende en duurzame materialen, waardoor vocht en warmte uitstekend getransporteerd worden door de verschillende ventilatiezones. Handig voor tijdens het sporten of gewoon voor in uw vrije tijd. De sweatshirts zijn zeer comfortabel door de anatomisch doordachte pasvorm. De Cawila sweatshirts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn goed te combineren met andere Cawila-sportkleren, zoals broeken, shirts en kousen.

Bedrukken Cawila Sweatshirts
Jeni Sport beschikt over eigen, professionele drukapparatuur en kan daarom eenvoudig uw gewenste club- of sponsorlogo, symbool, tekst, rugnummer, naam of afbeelding drukken. Zo creëert u een uniek sweatshirt. Ook voor binnen een team kan het bedrukken van de kleding zorgen voor een passend geheel. Zodat de club of vereniging direct herkenbaar is.

Ruime keuze en advies
Aan keuze geen gebrek. We bieden sweatshirts van Cawila, maar hebben ook een ruim assortiment aan sweatshirts van kwaliteitsmerken Adidas, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Snuffel gerust eens rond op onze webshop en kies uw favoriete sweater. Hoe meer sweaters u bestelt (bijvoorbeeld voor een hele groep) hoe meer korting u van ons krijgt. Die staffelkorting kan oplopen tot 30%. Heeft u een specifieke vraag of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van een keuze? Neem contact op met Jeni Sport. We helpen u heel graag en zonder verplichtingen verder.