Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Cawila Tenniskleding

U ziet hier onze collectie tenniskleding van het gerenommeerde merk Cawila. De shirts en shorts zijn te verkrijgen in vele kleuren en maten. Jeni Sport kan deze kledingstukken ook bedrukken (voor het échte teamgevoel), want we beschikken over onze eigen drukapparatuur. Bij afname van meerdere stuks Cawila tenniskleding geven wij staffelkorting die kan oplopen tot maar liefst 30%!

TENNISKLEDING MET EEN GROTE T

Wie tennist weet maar al te goed dat kleding comfortabel moet zitten. Een speler moet zich tijdens het rennen, remmen, springen en duiken geen zorgen maken om kleerscheuren, ruwe of niet-ademende stoffen. Cawila ontwikkelde daarom lichtgewicht, soepele tenniskleding speciaal voor op de tennisbaan. Tenniskleding die tegen een stootje kan en gemaakt van sneldrogende materialen die vocht en warmte eenvoudig reguleren en transporteren door de ventilatiedelen. Daarnaast is de pasvorm van de kleding uitstekend en past de anatomische vorm zich makkelijk aan uw lichaam aan. Als kers op de taart is de kleding verkrijgbaar in verschillende kleuren, kleurcombinaties en maten.

Kledingstukken bedrukken
Daarnaast bevat Jeni Sport eigen drukapparatuur. Daardoor kunnen we uw kleding eenvoudig bedrukken met uw gewenste naam, logo, rugnummer, symbool of tekst. Zo heeft u een uniek Cawila kledingstuk of vormt uw team niet alleen qua leden een geheel, maar ook qua kleding. Dat geheel kunt u versterken door verschillende bij elkaar passende kledingstukken te combineren.

Ruime keuze
U ziet hierboven allemaal verfijnde Cawila tenniskledingstukken. We verkopen ook tenniskleding van andere kwaliteitsmerken zoals Adidas, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Bekijk onze collecties en kijk naar wat het beste bij u past. Aan keuzemogelijkheden in elk geval geen gebrek!