Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Cawila Trainingsbroeken

U ziet hieronder de trainingsbroeken van het gerenommeerde merk Cawila. Korte en lange broeken met ademende stoffen. Wilt u kledingstukken laten bedrukken? Dat kan! Jeni Sport beschikt over eigen drukapparatuur. 

En we hebben nog meer goed nieuws: bij afname van grotere aantallen (bijvoorbeeld voor het hele team), geven wij staffelkorting die kan oplopen tot maar liefst 30%! 

Heeft u vragen over onze Cawila trainingsbroeken? Stel ze gerust, wij geven graag vrijblijvend advies.

TRAINEN MET (OPGE)WARM(D)E BENEN!

Het draait bij Cawila allemaal om comfort en kwaliteit. De trainingsbroeken van Cawila zijn niet voor niets reuze comfortabel, stevig en luchtig. Wie veel sport weet dat bewegingsvrijheid een belangrijke eis is. De trainingsbroeken van Cawila zijn daarom gemaakt van speciaal functioneel materiaal waardoor vocht en warmte eenvoudig gereguleerd worden. De broeken hebben daarnaast een perfecte pasvorm en sluiten goed aan om de benen. De trainingsbroeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en zowel kort als lang. 

Trainingsbroeken laten bedrukken
Jeni Sport beschikt over eigen drukapparatuur. Het is voor ons dus gemakkelijk om kledingstukken te bedrukken. Bijvoorbeeld met het logo van de sportclub, rugnummers, namen of andere afbeeldingen en leestekens. Een team met bij elkaar passende kleding draagt bij aan het teamgevoel of misschien wilt u als sporter juist wel een unieke trainingsbroek die niemand anders heeft. De trainingsbroeken van Cawila zijn overigens uitstekend te combineren met andere Cawila kledingstukken, zoals t-shirts, jassen of sportkousen. 

Ruime keuze
Op onze webshop staan trainingsbroeken en andere kledingstukken van Cawila, maar we verkopen ook kleding van andere kwaliteitsmerken zoals Adidas, Jako, Erima, Uhlsport of Puma. Bekijk onze andere collecties, er valt voldoende te kiezen! Heeft u vragen over de Cawila kledinglijn? We geven u graag vrijblijvend advies. Neem gerust contact met ons op.