Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Cawila Trainingsjassen

Binnenkort ziet u op deze pagina: de trainingsjassen van Cawila. Deze jassen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden. Jassen waarin sporters zich vrij kunnen bewegen en die de lichaamstemperatuur ondersteunen. Jeni Sport kan eventueel de jassen bedrukken met logo's, namen of andere teksten en afbeeldingen. 

Bij afname van grotere aantallen geeft Jeni Sport aantrekkelijke staffelkorting, die kan oplopen tot maar liefst 30%. 

Geen producten in deze categorie

 BINNENKORT OP DEZE PAGINA! TRAININGSJASSEN VAN CAWILA!
De Cawila trainingsjassen komen niet alleen op koude dagen van pas, maar ook tijdens zwoele zomeravonden of frisse lentedagen. Sporters die urenlang langs de lijn staan of die een warming-up of cooling-down moeten doen en sporters die überhaupt veel buiten zijn blijven met de trainingsjassen van Cawila op de juiste temperatuur. De jassen zijn geschikt om te combineren van trainingsbroeken en andere sportkleding van Cawila. De jassen zijn gemaakt van ademende materialen en reguleren vocht en warmte. 

Passende outfit
Teams en clubs die graag een bij elkaar passende outfit dragen, kunnen bij Jeni Sport uit dezelfde teamlijn bestellen. Zo leveren we bijvoorbeeld binnenkort trainingsjassen die qua ontwerp passen bij Cawila trainingsbroeken. Alles in dezelfde kleuren en look&feel. Bij elkaar passende tenues stralen eenheid en teamgevoel uit. 

Ruime keuze
Bij Jeni Sport ziet u  binnenkort niet alleen trainingsjassen van Cawila, maar ook van gerenommeerde merken als Adidas, Jako, Erima, Uhlsport of Puma. Snuffel gerust rond op onze webshop. Wie weet wat er voor u bijzit? Heeft u vragen over onze kleding? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!