Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Cawila Trainingspakken voetbalclubs

U ziet op deze pagina onze Cawila trainingspakken, speciaal voor voetbalclubs. We leveren sets, maar ook losse sweaters of broeken (lang en kort). Met onze eigen drukapparatuur kunnen we deze Cawila trainingspakken eventueel voorzien van logo's, motto's, afbeeldingen, rugnummers, namen of noem maar op. Ideaal voor voetbalclubs die graag bij elkaar passende trainingspakken bestellen. En het handige is: Jeni Sport geeft aantrekkelijke staffelkorting bij afname van grotere aantallen. Die korting kan oplopen tot maar liefst 30%! Bekijk hieronder ons aanbod Cawila trainingspakken

VOETBALCLUBS & TRAININGSPAKKEN

De trainingspakken van Cawila zijn ideaal als u start met de warming-up of cooling-down of als u langs de lijn moet wachten als wissel. De trainingspakken van Cawila voldoen aan een aantal eisen. 1. Het gaat om kwaliteitskleding. 2. De kleding gaat lang mee en kan tegen een stootje. 3. De kleding zit comfortabel door de perfecte pasvorm. 4. De kleding transporteert vocht en warmte moeiteloos door de sneldrogende, functionele materialen en 5. De trainingsjassen en -broeken zijn ook ideaal als losstaand kledingstuk. De kledingstukken zijn voorzien van de bekende Cawila-logo en zijn dermate comfortabel dat ze ook geschikt zijn voor buiten het sporten. Scroll eens door de pagina's en bekijk alle keuzemogelijkheden die er nog bijkomen. De kledingstukken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Kledingstukken bedrukken
Pssst... Jeni Sport beschikt over eigen drukapparatuur. Daardoor kunnen we uw Cawila trainingspak eenvoudig bedrukken met uw gewenste naam, logo, rugnummer, symbool of tekst. Zo heeft u een uniek kledingstuk of past uw voetbalclub nog beter bij elkaar.

Ruime keuze
U ziet hierboven diverse kwaliteitstrainingspakken van Cawila, speciaal voor voetbalclubs. Die zijn uitstekend te combineren met andere kledingstukken uit de verschillende Cawila collecties op onze webshop. We verkopen ook trainingspakken van andere kwaliteitsmerken zoals Adidas, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Bekijk onze collecties en kijk naar wat het beste bij u past. Aan keuzemogelijkheden in elk geval geen gebrek!