Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Cawila voetbalsokken kopen

Heb je meerdere keren voetbaltraining per week? Dan is een extra paar voetbalsokken nooit weg. Als je op zoek bent naar goedkope voetbalsokken van goede kwaliteit, dan zijn de sokken van Cawila echt iets voor jou. Cawila voetbalsokken zijn niet alleen verrassend betaalbaar en erg comfortabel, maar laten zich ook goed combineren met Cawila voetbalkleding.

Comfortabele voetbalkousen zijn belangrijk om je tijdens een training of wedstrijd lekker te kunnen bewegen. Bij de voetbalsokken van Cawila zit dat wel goed. Over goed zitten gesproken: de pasvorm van Cawila voetbalsokken is uitstekend, dankzij een ripboord aan de bovenkant van de sok die ervoor zorgt dat je sokken niet afzakken. Bovendien hebben de voetbalsokken van Cawila platte naden, wat de sokken extra comfortabel maakt om te dragen. Ook het materiaal van Cawila voetbalsokken is comfortabel: voetbalsokken van Cawila zijn gemaakt van 100% polyamide.

Cawila voetbalsokken zijn er voor iedereen: je kunt Cawila voetbalsokken kopen in vier maten: 31-34, 35-38, 39-42 en 43-46. Doordat de sokken rekbaar zijn, zitten ze comfortabel om iedere voet. Ook qua kleuren is er volop keuze: het model Uni is er in vier kleuren en bij het model Performance heb je zelfs keuze uit zeven kleuren! Handig als je al voetbalkleding van Cawila in je kast hebt hangen: met deze kleuren maak je altijd een mooie combinatie.