Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Cawila Voetbaltenues

​​Cawila is één van de merken waarvan Jeni Sport voetbaltenues aanbiedt. Voetbaltenues van Cawila hebben tijdloze kleuren en mooie prijzen. Daarmee zijn Cawila voetbaltenues zeer geschikt voor beginnende voetballers, of als trainingstenue. Een Cawila voetbaltenue is ook zeer geschikt voor je hele voetbalteam, om zowel binnen als buiten te trainen. Met een voetbaltenue van Cawila kom je altijd goed voor de dag!

Droomtenue van Cawila

Met Cawila shirts met lange mouwen kunnen jullie de kou wel aan! Je kunt bij ons altijd terecht voor advies om het droomtenue van jouw team te vinden. Of vraag een offerte aan bij grote afname. Natuurlijk is het extra leuk als je je Cawila voetbalkleding laat bedrukken. Jeni Sport doet dat in eigen beheer, zodat de prijs laag blijft en de kwaliteit gegarandeerd goed is. Wil je met je hele team een bedrukt tenue van Cawila? Vraag ons vrijblijvend om een offerte en wie weet lopen jullie er straks allemaal als een topteam bij!

Comfortabele voetbaltenues van Cawila

Heb je een hekel aan het bij elkaar zoeken van losse voetbalkleding? Om het extra makkelijk te maken heeft Jeni Sport complete sets Cawila voetbaltenues in het assortiment, maar ook extra T-shirts, zodat je alsnog zelf kunt samenstellen hoe je het wilt dragen. Met de bescheiden prijzen heb je altijd een schoon shirt in de kast. En je bestelt ze thuis vanuit je luie stoel! De voetbaltenues zijn gemaakt van prettig dragende stoffen, die goed bestand zijn tegen meerdere keren wassen. Want sportkleding wordt vies en moet tegen een stootje kunnen. De comfortabele voetbaltenues van Cawila zijn van goede kwaliteit, maar wel betaalbaar. En natuurlijk hebben we altijd de nieuwste collectie Cawila voetbaltenues, zodat je er trendy bij loopt.

Cawila voetbaltenues voor kinderen en volwassenen

Cawila voetbaltenues zijn er voor kinderen en volwassenen. Van een maat 128 tot XXL zit er voor iedereen een geschikte maat bij. Als je altijd al met je kind in hetzelfde voetbaltenue op het veld hebt willen verschijnen, is Cawila een kwalitatief goed merk met een goede prijs!