Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Derby Star Voetballen

U ziet hier de enige, echte Derbystar voetballen! 26 stuks. Deze voetballen zijn mateloos populair, daarom leveren wij de complete series van Derbystar. Wij leveren  zowel de ballen die geschikt zijn voor natuurlijke voetbalvelden en kunstgrasvelden, als voor het zaalvoetballen.Bij aanschaf van meerdere voetballen geven wij staffelkorting, deze kan oplopen tot maar liefst 30%!

DERBYSTAR: DE STAR ONDER DE VOETBALLEN
U kunt een aardig balletje trappen tegen de voetballen van Derby Star. De ballen zijn stevig en voldoen aan alle belangrijke voetbaleisen (en aan IMS, de wedstrijdballen ook aan die van FIFA). We bieden trainingsballen en wedstrijdballen voor zowel indoor als outdoor voetbal. De ballen zijn stuk voor stuk intensief getest op de aspecten
1. gewicht,
2. vorm,
3. grootte en
4.wateropname.
De handgenaaide ballen zorgen voor ijzersterke spel- en vluchteigenschappen. Met een speciale balbouw voor een verminderde rebound en een zachte latex binnenbal. De ballen gaan lang mee en wachten met smart op een stevig potje voetbal.

Verschillende soorten
We hebben complete series Derbystar ballen op onze webshop staan. Ballen voor junioren en voor volwassenen. 26 verschillende ballen, met elk eigen en unieke speeleigenschappen. Speelt het voetbalteam met specifieke, herkenbare kleuren? De Derbystar ballen zijn verkrijgbaar in vele kleurcombinaties. 

Ruime keuze
Op onze webshop staan voetballen van het kwaliteitsmerk Derbystar, maar ook van andere gerenommeerde merken zoals Adidas, Cawila, Jako, Uhlsport, Erima en Puma. Bekijk ook eens de andere voetballen uit onze collecties en bepaal welke ballen u graag gebruikt. Keuze genoeg!

Advies
En u heeft nogal wat keuze. Weet u niet goed waar u voor moet kiezen? Of heeft u een vraag over de voetballen van Derbystar. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag en geheel vrijblijvend verder.