Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Erima Keepersbroeken

Op deze pagina ziet u diverse Erima keepersbroeken, gemaakt van slijtvaste en duurzame materialen. Er zijn diverse bedrukkingen mogelijk op deze Erima keepersbroeken. Jeni Sport beschikt namelijk over eigen drukapparatuur. Kijk hieronder welke keepersbroek u nodig heeft:

DE BROEK AAN OP HET VELD

Een keeper kan bij het tegenhouden van de bal behoorlijke schuivers maken, maar ook indrukwekkende sprongen en acrobatische moves. Een bal kan ook flink hard aankomen. Het moge duidelijk zijn. Een keepersbroek moet tegen een stootje kunnen en moet bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De Erima keepersbroeken zijn gemaakt van 100% robuust polyester en bewerkt met stevige stiksels en naden. De stof valt soepel en licht en verhoogt de afvoer van transpiratie. De keepersbroeken van Erima zijn buitengewoon comfortabel. Of u nu kiest voor een korte, halflange of lange broek, de kledingstukken zitten stuk voor stuk prettig (uiteraard in de juiste maat). 

Passende oufit
Desgewenst kunnen we met onze drukapparatuur symbolen, logo’s, nummers of tekst op de kleding drukken. Handig voor binnen het team of om sportclubs herkenbaar te maken. Met de kleding van Jeni Sport kunnen teams nog meer bij elkaar passen door kledingstukken te bestellen uit dezelfde series. Jeni Sport bevat een grote collectie Erima-lijnen. Kies bij de keepersbroeken een bijpassend shirt, trainingsjasje, kousen of schoenen. Met bij elkaar passende outfits zien teams er naast herkenbaar, ook stijlvol uit!

Ruime keuze
Jeni Sport levert niet alleen kledingstukken van Erima, maar ook o.a. van de kwaliteitsmerken Jako, Adidas, Cawila, Uhlsport en Puma. Benieuwd naar alle diverse mogelijkheden? Snuffel gerust even rond op onze webshop.