Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Erima Keepershandschoenen

De keepershandschoenen van Erima zijn uitgerust met alle nieuwste technieken en gemaakt van de allernieuwste, lichtgewicht materialen. Daarnaast staat Erima, dus ook bij deze keepershandschoenen, bekend om een hele goede prijs-kwaliteitsverhouding.

De nummer 1 van het team kan belangrijke punten pakken voor elk team. Het perfecte handwerk tussen de palen blijft een vak apart. En daar horen goede keepershandschoenen bij.

De nieuwe generatie Erima keepershandschoenen met een opvallend design, een perfecte pasvorm en een uitstekende kwaliteit dragen bij aan top prestaties van elke keeper. Uitstekende materialen zorgen voor de perfecte grip in beslissende situaties tijdens wedstrijden en trainingen. De uiterst stabiele ontwerpen van de Erima handschoenen staan borg voor betrouwbaarheid en veel comfort.

VOOR KEEPERS MET EEN DOEL VOOR OGEN
De keepershandschoenen van het gerenommeerde merk Erima zijn niet alleen comfortabel, maar ook stevig, flexibel en functioneel. De bal kan hard aankomen en de keeper maakt soms indrukwekkende duiken. De Erima keepershandschoenen hebben daarom een speciale vingerbeschermingslaag met rolled fingeren, die ervoor zorgt dat de val van de bal breekt en dat de vingers niet teveel uitrekken. Daardoor wordt de kans op blessures aanzienlijk kleiner. De handschoenen van Erima zijn verder voorzien van flex cut, elastische bandage en lichtgewicht materialen, zoals soft latex, katoen, PU en/of polyester. Jenisport levert keepershandschoenen voor verschillende voetbalniveaus en voor jong en oud. Tevens geschikt voor alle weersomstandigheden en beschikbaar in meerdere kleuren.

Ruime keuze
Op onze webshop staan keepershandschoenen en andere kledingstukken van Erima, maar ook o.a. van de gerenommeerde kledingmerken Jako, Adidas, Cawila, Uhlsport en Puma. Bent u benieuwd naar wat de andere merken te bieden hebben? Neem gerust een kijkje op onze webshop.