Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Erima Scheidsrechter

U ziet hier een short, shirt en scheidsrechtersset van het merk Erima speciaal voor de... scheidsrechter! Hoe meer kleding u bestelt, hoe meer korting we kunnen geven op deze Erima scheidsrechterskleding. Die korting kan oplopen tot maar liefst 30%. Ook bedrukken wij kledingstukken met onze eigen professionele drukapparatuur. Zo kunt u bijvoorbeeld allerlei soorten logo's, nummers en teksten laten drukken. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

DE HAVIK OP HET VELD
Scheidsrechters houden alles goed in de gaten. Daarom rennen ze voortdurend over het veld en staan ze als haviken langs de lijn. Het is belangrijk dat scheidsrechterkleding comfortabel en flexibel zit. De Erima scheidsrechterskleding op onze webshop is daarom voorzien van ademende stoffen met optimale vochttransporteigenschappen en die d.m.v. luchtcirculatie het lichaam op de juiste temperatuur houden. Flexibele kledingstukken die bestand zijn tegen een stootje. Verkrijgbaar in diverse kleuren en goed te combineren met andere Erima kledingstukken uit onze collecties.

Scheidsrechterskleding van Erima bedrukken
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij de scheidsrechter kleding van Erima bedrukken met de gewenste logo’s, symbolen, teksten, rugnummers en/of motto’s. De scheidsrechter moet natuurlijk herkenbaar zijn. Het bedrukken van kleding kan de positie van de scheidsrechter net iets meer versterken.

Keuze genoeg
Op onze webshop staat scheidsrechterskleding (en attributen, zoals de scheidsrechtersset) en andere kledingstukken van Erima, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Adidas, Jako, Uhlsport en Puma. Neem gerust een kijkje en kies uw favoriete kleding uit het ruime aanbod aan sportshirts, -broeken, -jassen, -kousen, -schoenen en –attributen. Keuze genoeg! Heeft u vragen over de scheidsrechterkleding van Erima? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag (geheel vrijblijvend) verder.